Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Ümraniyespor Maçı Değerlendirmesi

Akın Ungan
22.04.2023 - 22:01 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 22:08

Son dakika | Beşiktaş, Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazandı. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Ümraniyespor Maçı Değerlendirmesi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazanmayı başardı. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

"Oyun felsefemizi oturtmak anlamında gerideyiz"

Şenol Güneş, "Sahada gol yemeden kazanmak önemli. Oyun felsefesini oturtmak önemli olan. Bu konuda düşündüğümüzün gerisindeyiz. Ama oyuncuların o ruhu göstermeleri önemli. Bir hafta önce bundan uzaktık. Hiçbir şey yapmamıştık" şeklinde konuştu.

"Geçen hafta da gol yemedik ama atamadık da"

Güneş, "1-0'ken 2-0'ken daha oyunu kontrol etmemiz gerekiyor. O konuda sorunlarımız var. Takım olmaya çalışan bir ekip olarak olumlu taraflarımız daha fazla. Bugün 2-0 bitti gol yemedik. Geçen hafta da gol yemedik ama atamadık da" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Ümraniye'den tesislere 3 puanla dönüyor
Habere Git

"Daha iyi oynayabilecek bir ekibiz"

Şenol Güneş, "Rakibimizin durumunu anlamak lazım. Alt ligden geldi, olağanüstü işler başardılar. Başlangıçta hızlı başladılar, ama sonra dirençleri kırılınca oyun lehimize döndü. Onlara başarılar diliyorum. Bizim için de maçtan önce favori olan takımın maçı kazanması gerçekleşti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Daha iyi oynayabilecek bir ekibiz. Umarım ki daha iyi oynarız" dedi.

Tecrübeli teknik adam, "Oyuncular yükseliyorsa kendileri yapıyordur. Biz onlara yardımcı oluruz. Nihayetinde katkı yaptığımız teknik heyetin, yönetimin, personelin herkesin katkısı vardır. Almak istemeyene hiçbir şey veremezsiniz. Bugün baktığınız zaman sezon başından beri kayıp puanları konuşmak istemiyoruz. Kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Oyuncular değişir, gelişirse bu sorunlar azalır. Oyuncuları değiştirerek geliştirmek, olmadığında değiştirmek" açıklamasını yaptı.

"Büyük takımlarla oynanan maçta yüreğinizi ortaya koymanız önemli"

Haftaya oynanacak Galatasaray derbisi hakkında pek konuşmak istemeyen Güneş, "Bir hafta önce bir maç yaptık, 2 puan kaybettik. Bir hafta sonra bir maç var. Onu zamanı gelince değerlendiririz. Büyük takımlarla oynanan maçta yüreğinizi ortaya koymanız önemli olan" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Redmond'tan yeni kontrat hakkında açıklama!
Habere Git

Güneş son olarak, "Ramazan Bayramı'nı kutladık. Aynı zamanda yarın 23 Nisan. Onu da hep beraber kutlayacağız. Maçı da kazanarak bir bayramı daha gördük. Yarın da bunu paylaşacağız. Yarınki antrenmanda daha çok futbolcuların eşleri, çocukları gelecek. Camianın içindeki insanlarımızı herkesi yarın antrenman sahasında karnaval havasında ağırlamak istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler