Şenol Güneş: Partizan maçına ideal bir 11 ile çıkacağız!

22.08.2018 - 19:25 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 22:25

Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş, Partizan maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Şenol Güneş: Partizan maçına ideal bir 11 ile çıkacağız!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Partizan Sırbistan’ın marka değeri bir takımı. Sırbistan’da yetenekli futbolcular yetişiyor ve futbolseverleri futboldan anlıyor. Türkiye’de olduğu gibi zaman zaman krizli geçen dönemlerde oluyor ama futbol kalitesi ve markası olan bir takımla oynayacağız. İyi bir takım. Takım oyununu iyi oynayan, iyi hocaya sahip ve hücumu kaliteli olan oyunculara sahip. Bizim için zor bir maç olacaktır. Kendi futbolumuzu oynayıp kazanmak istiyoruz.

Yarın oynayacağımız maçta Babel sakat, Negredo cezalı. Geç gelenler, form olarak geç yakalayan oyuncular olacaktır ama takım kadromuz oynamaya müsait. Yarın ideal bir 11 ile çıkacağız.

Futbol adına en güzel şeyi yapıp, futbolseverlerin de futboldan keyif almasını sağlayıp buradan iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyoruz.

İki takımda da iyi oyuncular var. Biz Sırbistan’ı tanıyoruz, Sırbistan bizi daha iyi tanıyor. Pek çok konuda yakınız. Türkiye’den giden pek çok oyuncu var. Hocaları Mirkovic de Türkiye’yi biliyor. Yarın oyuncular maçtaki verimi çok önemli. Sezon başından beri takıma geç katılanlar, milli takımlardan geç gelenler gibi sıkıntılarımız olacaktı. Sezon başında da bu sıkıntıları yaşıyoruz. Bu sezon kaybetmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Biz LASK Linz takımına kaybettik.

Partizan'ın ihtiyacı olduğu için maçı ertelenmiş. Liglerine bu şekilde müdahale edebiliyorlar. Bizde bunlar çok konuşuldu, artık konuşmayı doğru bulmuyorum. Biz 3 maç deplasmana gittik. Böyle oldu diye gündeme getirmek doğru değil. Sırbistan ve Partizan’a saygı duyuyorum.

LASK Linz maçı oyun ve sonuç olarak bizim için kötü bir maçtı. Rakip daha iyi oynadı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz de ilk maçta aldığımız sonuç ile averajla turu geçtik. Yarınki maçta daha iyi bir oyun bekliyoruz ve kazanmak istiyoruz. Partizan LASK Linz'den daha iyi bir takım.

Partizan taraftarını futbolsever, heyecanlı ve coşkulu olarak biliyorum. Sahada böyle bir gürültü görmedim ama Beşiktaş’ın eski maçında kaybettikleri halde alkışlamaları centilmenliklerini gösteriyor.

Tosic Gençlerbirliği’nden tanıdığım bir oyuncuydu. Sol bek, stoper ve milli takımda oynadı. Bizde stoper olarak görev aldı ve başarılı işler yaptı. Futbol hayatının en güzel dönemlerini geçirdi. İyi bir oyuncu ve bundan da fazla iyi bir karakter. Ayrılmasına üzüldüm. Kalitesi ne olursa olsun Beşiktaş’a çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Kendisine Çin’de başarılar diliyorum ve orada da faydalı olacağına inanıyorum.

Sırbistan Türkiye’ye gelenler, buradan Sırbistan’a geçenlerle biz çok iç içe olduk. Zaman zaman duygular karışabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler