Şenol Güneş şaşkınlığını gizlemedi: "Medyadan öğrendim"

19.10.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 16:54

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor'un, Başakşehir'i konuk ettiği maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş şaşkınlığını gizlemedi: "Medyadan öğrendim"

AJANSSPOR - HABER

Milli takım arasının sona ermesiyle birlikte Trendyol Süper Lig'de 9'uncu hafta heyecanı başladı. Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, takımının sahasında Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

"Bizim için sorun"

beIN Sports'a konuşan Şenol Güneş, milli takım arası hakkında, "Milli arayla ilgili ülkemizde maalesef aynı gitmiyor. Bizim için daha da sorun. Özellikle milli takımlarda oyuncu sayısı fazla olanlarda çalışma ortamı bakımından hiç birlikte çalışamıyorsun" dedi.

"Oyun formatında değişiklik var"

Sözlerine devam eden Güneş, "Bazı oyuncularımız dün idmana çıktı. Bunları konuşmak doğru değil. Elimizde olan oyuncularla oynayacağız. Şu anda bir güvensizlik, moralsizlik var. Oyun formatında değişiklik var.

Bugün itibarıyla 6-7 oyuncu yeni transfer. Oyun olarak düşündüğümüz seviyede değiliz. Bu da tabi sonuçlara yansıyor. Kadro olarak oyuncuların da teknik, taktik seviyelerinin daha üstte olacağını düşünüyorum. Basit top kayıpları yapıyoruz ve agresif oynamamak gibi sıkıntılarımız var. Bunları düzeltmek için oldukça çalışma yaptık" açıklamasında bulundu.

Güneş tarihe geçti

70 yaşındaki deneyimli teknik adam, Başakşehir karşısında 1000. resmi maçına çıktı. Güneş, Türkiye'de bunu başaran ilk teknik direktör olarak adını tarihe yazdırdı.

"Medyada yazınca öğrendim"

Bu durum hakkında da açıklamalarda bulunan Günei, "İstatistiki bilgi olarak oynadığım maç sayısını tutmadım. Ben de bilmiyordum. Ben de iki üç gündür öğrenmiş oldum medya yazınca. Bugün oynayacağımız maç benim için yeni bir heyecan. İlk günkü heyecanım daha kontrolsüzdü. Bugün ne yaptığını bilen bir kişi olarak aynı hırsla sahaya çıkıyorum. Bu kazanma ruhumu oyuncularda da görmek istiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler