Şenol Güneş'in Beşiktaş maçında giydiği gömleğin satışları patlattı

19.09.2024 - 13:45 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 13:51

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş maçında giydiği çok konuşulan gömleğin satışlarında patlama yaşandı. İşte detaylar...

Şenol Güneş'in Beşiktaş maçında giydiği gömleğin satışları patlattı

11 yıl sonra Trabzonspor'a dönerek teknik direktörlük koltuğuna oturan kulübün efsane ismi Şenol Güneş, bordo mavili takımdaki 5. dönemindeki ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı. Mücadele 1-1 sona erdi ve Güneş Trabzonspor'daki yeni kariyerine beraberlikle başladı.

Gömleği çok konuşuldu

72 yaşındaki Şenol Güneş'in Beşiktaş maçında giydiği gömlek, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı kesimler tarafından tecübeli hocanın gömlek tercihi eliştirilirken bordo mavi renkler taşıyan gömlek Trabzonspor taraftarlarının büyük beğenisini topladı.

Gömleğin satışlarında patlama yaşandı

Öte yandan Trabzonspor'un sporsorlarından olan Damat Tweet marka gömleğin satışlarında Şenol Güneş'in gömleği giymesinin ardından patlama yaşandığı öğrenildi.

"Yoğun telefonlar aldık"

Damat Tween'in Müdürü Ünal Şen, gömlek için yoğun sipariş aldıklarını belirterek, "Yıllardır Trabzonspor’a giyim konusunda hizmet veriyoruz. Şenol hocamızın giydiği gömlek ise özel bir üretimimiz. Hafta başından itibaren gömlekle alakalı yoğun telefonlar aldık." ifadelerini kullandı.

Gömleğin fiyatının 3 bin 950 TL'den bin 975 TL'ye indirime girdiği ortaya çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler