Şenol Güneş: 'Sevinçliyiz, turu geçtik'

30.08.2018 - 23:17 | Son Güncellenme: 31.08.2018 - 02:17

Şenol Güneş: 'Sevinçliyiz, turu geçtik'

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan maçı sonrası basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İlk maçta avantajlı skor elde ettik. Burada da gol yemeden goller bulduk. Taraftara teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hücumda yetenekli oyuncuları vardı. İkinci yarıda bir pozisyonları vardı. Dikkatli oynadık. Sevinçliyiz, turu geçtik.

Pepe geldiğinden daha iyi konumda. Vida biraz Pepe'nin gerisinde ama başarılı. Pepe'nin gol atması sevindirici. Elimizde çok forvet var. Vagner Love, Negredo, Mustafa var. Umut ve Güven geldi. Transfer sıkıntımız var. UEFA Ligi'ne başlarken Fatih-Necip'le başladık, bugün Vida-Pepe oynadı. Defans ve forvet hattı değişiyor.

Takımda gidecek kalacakların da belli olmaması takım düzenini de etkiliyor. Vagner Love bizimle başladı sezona ama gidecek gibi görünüyor.

Oyuncularımızın hak etmediğiz bir şekilde maç kaybettiğimiz için galibiyete ihtiyacımız vardı. Transfer konusuna gelince, sayısal fazlalığımız olduğu için sağlıklı olmaz. Transferlerle ilgili diyecek bir şeyim yok. Giden ya da gelen olabilir. Gelenden ziyade gidenlerin olmasından yanayım.

Son dakikaya kadar bekliyorum. Zor maç bekledik. Biz sabırla bekledik.  Pozisyon vermeden başladık. Defansımız iyiydi. Larin ve Caner iyiydi. Grupları görelim. Beşiktaş'a her maçı kazanmak yakışır.

Transferi yönetim takip ediyor. Adem Llajic beğendiğim bir oyuncu. Yönetim bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.

Benim ağzımdan 100 tane oyuncuyu yazıyorlar. Ben, Messi'yi istiyorum. Ben hiçbir ismi söylemedim. Hep yazıldı. Alacaksam eğer Messi'yi Suarez'i alırım.

Karius için 'istemedim' diye bir laf kullanmadım. Kaleci sorunumuz yoktu. Maddi durum gitti, kaleci almamız lazımdı. Karius'la ilgili olumsuz bir şey demedim. Fabri'yi tanıyordum. Negredo için söylediklerimi Lens için de söyledim. Gidene neden dur diyelim? Başkan da açıkladı. Tosic, Fabri neden gitsin? Benim söylemimde hiçbir oyuncu için olumsuz bir şey yok. Orkan için de aynı şeylere söyledim. Oynamasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Sırbistan'da iyi oyuncular var. Tosic'le de burada çalıştık. Beşiktaş'tan sonra kulüp takımı olmaz gibi.

Aşçı değilim, antrenör ve eğitimciyim. Futbolun doğrularını yapmak istiyorum. Uzun vadede herkesin iyi oynayacağı bir takım olacağız.

Beşiktaş’tan sonra kulüp takımı çalıştırmayı düşünmüyorum ama herhangi bir milli takım olabilir...

Senin için hazırladığımız haberler