Şenol Güneş sol bek dedi, Caner sahneye çıktı!

15.11.2020 - 21:09 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 21:18

Beşiktaş'tan ayrılan ve Fenerbahçe'ye transfer olan Caner Erkin, performansıyla göz dolduruyor. Caner Erkin, Fenerbahçe'deki formunu A Milli Takım'da da gösteriyor. Tecrübeli sol bek, Hırvatistan maçının ardından Rusya maçını da boş geçmedi. Caner Erkin kaç asist yaptı? İşte detaylar...

Şenol Güneş sol bek dedi, Caner sahneye çıktı!

AJANSSPOR-DETAY HABER

Beşiktaş'tan ayrılan ve bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Caner Erkin, milli takıma 1893 gün sonra dönmüş ve Hırvatistan maçında Deniz Türüç'e asist yapmıştı. Caner Erkin, Rusya maçını da boş geçmedi. İşte detaylar...

Şenol Güneş, 'sol bek' vurgusu yapmıştı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, geride bıraktığımız günlerde ay-yıldızlı ekibin 'sol bek' pozisyonu için sıkıntı yaşadığını ifade etti ve Türkiye'deki teknik direktörlere alternatif isim önermeleri için seslendi.

Caner Erkin, Rusya maçını da boş geçmedi

Sol bek sıkıntısı yaşandığı dönemde Caner Erkin'in başarılı performansı dikkatleri çekti. Hırvatistan maçında 1 asiste imza atan Caner Erkin, Rusya maçında da dakikalar 26'yı gösterirken Kenan Karaman'a asist yaptı. Bu gol milli takımı da ateşleyen gol oldu.

Abdullah Avcı eleştirmişti

Tecrübeli sol bek Caner Erkin'in yaptığı ortaların asiste dönüşmediği yönünde eleştiriler yapılmıştı. Yayıncı kuruluşta yorum yaptığı esnada Abdullah Avcı, "Caner Erkin çok orta yaptı. Asist var mı, yok!" şeklinde konuştu. Avcı ayrıca Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemle ilgili örnekler verirken, "Ben geçen sezon Caner'i bu nedenle kanatta değil, ortada oynattım" demişti.

Tümer Metin ne demişti?

Öte yandan Tümer Metin ise futbolcu için, "Caner Erkin'in ortaları muhteşem. Bilirsin oraya ortalar yapacağını ama bir şey yapamazsın. Ayrıca kanat oyuncuları Fenerbahçe'de 2-3 yıldır bu kadar tamamlayıcı değildi ama bu sene herkes pozisyonun içinde ve tehlike yaratıyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler