Şenol Güneş soyunma odasında konuştu: "Sakın unutmayın..."

13.06.2021 - 14:04 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 14:07

EURO 2020'de 3-0 kaybettiğimiz İtalya maçı sonrası Şenol Güneş milli futbolcularla konuştu. Şenol Güneş soyunma odasında motive edici sözler söyledi.

Şenol Güneş soyunma odasında konuştu: "Sakın unutmayın..."

AJANSSPOR-HABER 

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020'nin açılış maçında İtalya'ya karşı 3-0 yenilgiyle biten maç sonrası futbolcularıyla soyunma odasında bir toplantı yaptı. Şenol Güneş'in futbolculara neler söylediği ortaya çıktı. Detaylar haberde...

Şenol Güneş futbolcularla konuştu

Skorer'de yer alan habere göre; karşılaşmanın ardından soyunma odasını derin bir sessizlik ve hüzün kapladı. Şenol Güneş, futbolculara yönelik motivasyon dolu bazı sözler söyledi. 

Takımı ayağa kaldırmaya çalıştı

Tecrübeli çalıştırıcı, “Bu kadar sıkmayın canınınızı. Bu bir yol kazası. Bizim için turnuva Bakü’de başlayacak” diyerek takımını ayağa kaldırmaya çalıştı. Güneş sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Bu soyunma odasından çıktıktan sonra İtalya maçını unutun. Roma’yı geride bırakın. Başınızı dik tutun. Moralinizi bozacak bir şey yok. Tabii ki turnuvaya iyi başlamak istiyorduk. Kötü oynasak da kendi kalemize attığımız gole kadar oyunda tutunmayı da başardık. Planlarımız iyi işliyordu. Ancak golden sonra dağıldık. Ama şunu unutmayın; bu yenilgi hiçbir şeyin sonu değil. Galler ve İsviçre maçlarına odaklanın.”

Özdemir: Telafi edeceğinize inancım tam

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de maç sonrası soyunma odasına giderek ay-yıldızlı futbolculara moral verdi. Özdemir, İtalya’nın son dönemde aldığı başarılı sonuçlara dikkat çekti, “Çok güçlü bir rakiple oynadınız. Böyle sonuçlar her zaman olabilir. Galler ve İsviçre önünde bugünkü skoru telafi edeceğinize inancım tam” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler