Şenol Güneş'ten Talisca Transferine Dair Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Burak Alaca
07.08.2023 - 20:04 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 20:33

Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Al Nassr forması giyen eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'nın transferi hakkında önemli ifadeler kullandı.

Şenol Güneş'ten Talisca Transferine Dair Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Suudi Arabistan Pro League ekibi Al Nassr forması giyen Siyah-Beyazlılar'ın eski Brezilyalı yıdlzı Anderson Talisca'nın geri dönmek istediğini söyledi.

“Talisca ‘ortayı bulalım’ dedi”

Beşiktaş, eski oyuncusu Talisca’nın ekibe geri döneceği iddiaları ile gündeme geldi. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş ise 29 yaşındaki futbolcunun ekibe dönmek istediğini “Talisca ile görüntülü konuştum. Bana ekibi çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. ‘Ortayı bulalım’ dedi. Ama istek başka, gerçekler başka.” ifadeleri ile açıkladı.

Talisca ile görüştü

Brezilyalı orta saha oyuncusu ile görüştüğünü söyleyen Güneş, Talisca’nın geri dönme ihtimali hakkında “Avrupa’dan bir oyuncu almaktansa Talisca’yı almanın camiaya bir heyecan katacağını düşündük.” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Çebi'den Talisca açıklaması geldi
Habere Git

“Talisca 4 mevkide de oynar”

Şenol Güneş açıklamalarının devamında Brezilyalı futbolcunun performansına duyduğu beğeniyi  “Bir hoca olarak teknik anlamda en ideali odur diyorum. Talisca’yı dört mevkide birden oynatabilirsin, önemli bir oyuncu. O tarzda daha uygun bir oyuncu bulursak yine alırız. 2-3 oyuncu alacağına 1 oyuncu almak daha kârlıdır.” sözleri ile anlattı.

“Gelişi 10 milyon Euro'dan az değil”

2021’de Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Nassr’a katılan Talisca’nın Kartal’a dönüşü ekonomik problemlere takıldı. Şenol Güneş, Brezilyalı orta sahanın ücreti hakkında “Talisca gelmek istediğini söyledi ama ekonomiye baktığın zaman gelişi 10 milyon eurodan az değil.” dedi. 

“Diğer takımların transferlerine saygı duyuyorum”

Konuşmasının devamında diğer ekiplerin yaptığı transferlere de değinen Şenol Güneş bu konuda ise “Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Onlar da şartlarına göre hareket ediyorlar. Bilemiyoruz, herkes bir şey yapıyor. Biz elimizdekilerin en iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Talisca'dan dikkat çeken hamle!
Habere Git

Talisca’nın geçen sezonki performansı

2 sezondur Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr için forma terleten Talisca geçtiğimiz sezon ekip için 23 maçta yer aldı. Forma giydiği maçlarda 20 kez fileleri havalandıran Brezilyalı orta saha oyuncusu 2 golün de asistini yapan isim oldu. Talisca Al-Nassr’daki ilk sezonunda ise 28 maçta 20 gol ve 2 asist kaydetmeyi başardı. 

Beşiktaş’ta Talisca

Brezilyalı futbolcu Talisca 2016’da 4 milyon euro karşılığında kiralık olarak Benfica’dan Beşiktaş’a geldi. Kartal için 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında forma terleten Talisca toplamda 80 maç için sahaya çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 37 gol kaydeden 29 yaşındaki futbolcu 14 asist ile de Siyah-beyazlı ekibe katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler