Şenol Güneş: "VAR sistemini doğru bulmuyorum!"

15.09.2018 - 19:25 | Son Güncellenme: 15.09.2018 - 22:25

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: "VAR sistemini doğru bulmuyorum!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Pas yapmaya müsait bir saha yoktu. Adem’i de niye aldığımıza şaşırdık 11’e. Zemin müsait değildi. Deplasmana gelen takım için de avantaj. Rakip de yakın temasla oynadı. Hızlı ve teknik oynamak gerekiyor. Futbolun oynanması için bizim takımın iyi olması, zeminin, hakemin iyi olması gerek.

Olumsuzluklara rağmen kazanmayı hak ettik. Üstesinden geldik. Bu çok önemliydi. Taraftarlara da teşekkür ederim.

Bazen bizi eleştiriyorlar. Taktik yapıyoruz. Stoperlere de gol attırıyoruz. Türk futbolunda bir değişim var. Kırıyorum yine birilerini (gülerek). İlk yarı yavaştık. Baskıyı ikinci yarıda daha iyi yaptık. Çok kolay gol yedik. Şut teşebbüsümüz az oldu. Akhisarspor maçı da öyle geçti. Antalyaspor maçında her gelen gol oldu. Düşündüğümüz akıcılık yok. 

Haftaya Fenerbahçe maçı da var. Şu VAR’ı anlayamadım. Vicdan VAR mı? İkinci sarı kartta kırmızıya dönülürse VAR’a bakılır deniliyor. Bakmıyor… Makinede sorun yok, gösteriyor. Hatayı insan yapıyor.

Hastalıkta ilaç alınır. İlaç alıyorsunuz halen sorun varsa ne yaparsınız? Bu VAR sistemini doğru bulmuyorum. Bursaspor maçındaki de penaltıydı. Bugünden çok değinmeyeyim. Fenerbahçe maçı var. Allah’tan ben sahada kaldım.

Senin için hazırladığımız haberler