Şenol Güneş, Moldova maçı öncesi açıklamalarda bulundu

09.09.2019 - 19:17 | Son Güncellenme: 09.09.2019 - 22:17

Şenol Güneş, Moldova maçı öncesi açıklamalarda bulundu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova maçı öncesi  karşılaşmanın yapılacağı Zimbru Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İki maçın da çok benzer tarafları var. İki takım da defansı düşünen bir kimlikte. Deplasmanda oynuyoruz. Oyun felsefesinde farklılık olabilir. Kazanmak istiyoruz. İzlanda - Moldova maçında İzlanda'nın ilk 30 dakikada pozisyonu yoktu fakat bizim maçta ilk geldiklerinde gol attılar. Futbol ilginç bir oyun. Yarın hem güzel bir oyun hem de golleri bekliyoruz.

Biz yine de kazanmalıydık. Sahanın zemini bir eksikliktir. Hızlı oyunu engellemiştir. Kasımpaşa'nın zemininde oynamayı tercih ederim. Beşiktaş'ın stadyum zemini, diğer statların zeminine göre daha kötü. Yarın gazetelerde manşet: 'Şenol Güneş, Beşiktaş'ın stadında oynamak istemiyor' (Gülerek) Konuşmaya da korkuyorum. Burada kendi aramızda konuşuyoruz. Fransa maçındaki oyunumuzu her maçta yapsak konuşmaya gerek kalmaz. A Milli Takım maç kazanmak için sahaya çıkar yarın da o inanışla sahada olacağız. Buraya gelen oyuncularda çok bir sıkıntı yok. Emre'nin belindeki spazm vardı. Onda da ciddi bir şey yok. Ozan ve Dorukhan'ın da durumu iyi. Kimlerin oynayacağını yarın kararlaştıracağız.

Kazanmaya ihtiyacımız var, karşılaşmayı rakipten daha çok isteyeceğiz. Oyuncularımızın performansını sahada görüyoruz. Bu dönemdeki performanslar bizi yanıltabilir. Grupta hedefe gitmemiz için Moldova'dan daha çok galibiyete ihtiyacımız var. Benim bir sıkıntım yok. Nasıl görürseniz öyle görürsünüz. Andorra maçından önce kazanmak için planlar yaptık, maçtan sonra direkt Moldova'ya geldik. İşimizi yapmaya çalışıyoruz. Kimseyi mahcup etmek istemiyoruz. Kimseye hainlik yapmak istemiyoruz. Yorgunluğumuz var o da olacak. Hiçbir rakibe ezilmek istemiyoruz. İzlanda maçının ilk yarısı haricinde bunu da gerçekleştirdik.

Cenk takımında hiç oynamadı. Antrenman yapıyorsunuz ama maç performansı farklı olabilir. Güven oynuyor ama o da kendisine güven açısından sıkıntı yaşıyor. Kenan da bazen oynuyor, bazen oynamıyor. Karar vereceğiz. İyiyim iyiyim korkmayın. Adama hasta hasta dersen hasta olur. (Gülerek)

Senin için hazırladığımız haberler