Şenol Güneş, Dele Alli'nin Üstünü Çizdi! Kadro Dışı...

İsa Kethüda
03.01.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 09:02

Beşiktaş haberleri... Süper Lig ekibi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, performansını yetersiz bulduğu Dele Alli'nin üstünü çizdi. İşte detaylar.

Şenol Güneş, Dele Alli'nin Üstünü Çizdi! Kadro Dışı...

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen aranın ardından ilk maçında konuk olduğu Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, daha sonra sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş Bay geçecek

Süper Lig'in 17. haftasını Bay geçecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, kadro yapılanması için harekete geçti.  

Dele Alli yol ayrımında

Skorer'de yer alan habere göre; siyah-beyazlılar sezon başında İngiliz ekibi Everton’dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli ile yol ayrımına geldi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zorlu Antalya deplasmanında!
Habere Git

Şenol Güneş umudunu kesti

Dünya Kupası arasında adeta yerinde sayan, fiziksel ve mental açıdan gelişme göstermeyen, Şanlıurfaspor maçında da tepki alan Dele Alli iyice gözden düştü. Teknik Direktör Şenol Güneş kazanmaya çalıştığı İngiliz yıldızdan büyük ölçüde umudunu kesti.

Dele Alli son 3 maçta süre alamadı

Güneş, Dele Alli’ye Galatasaray, Gaziantep FK ve son oynanan Adana Demirspor maçlarında hiç süre vermedi. Dünyaca ünlü futbolcu üç maçta da yedek soyunurken oyuna girme şansı bulamadı.

İlk 11’deki yerini kaybeden Delle Alli’nin önümüzdeki dönemde forma şansı bulması bir hayli zorlaştı. Sakatlığı düzelen Josef’in takıma dönüşü ve Gedson’un formu yüzünden İngiliz futbolcunun oynama şansı çok azaldı.

İlgini Çekebilir
Artık hakem böyle şikâyet edilecek! Arzuhalci göreve
Habere Git

Koşullar oluşursa devre arası ayrılacak

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Dele Alli ile yollarını ayırmanın planlarını yapmaya başladığı aktarıldı. Buna göre Everton’dan sezon sonuna kadar kiralanan 26 yaşındaki futbolcu koşulların oluşması halinde takımdan ayrılacak. 

Yıllık ücreti 2,2 milyon Euro olan Dele Alli’nin olası ayrılığı hem maddi açıdan hem de yabancı kontenjanında yer açılması anlamında siyah-beyazlıları rahatlatacak.

Kadro dışı kalması da gündemde

Ayrılığa yanaşmaması halinde Dele Alli konusunda iki ihtimal bulunuyor. İngiliz futbolcu kadroda tutulacak ve kendisini toparlaması beklenecek. Diğer seçenekte ise Dele Alli’nin ismi sezonun ikinci yarısı için TFF’ye gönderilecek listeye yazılmayacak ve oyuncu kadro dışı bırakılacak.

İlgini Çekebilir
Sivasspor, Galatasaray maçının tekrarını istedi
Habere Git

Bu sezon 9 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler