Şenol Güneş'den galibiyet yorumu: "Daha farklı..."

29.10.2018 - 19:29 | Son Güncellenme: 29.10.2018 - 22:29

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'den galibiyet yorumu: "Daha farklı..."

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Taraftar bizim için de, takım için de müşteridir. Takımın sembolü ve gururudur. kamuoyuna taraftarla bir mesaj ve imaj veriyorsun. Bana olan destek için teşekkür ederim ancak benden çok futbolcular sahnede olsun istiyordum. Seyirci, taraftar ve oyuncu ilişkisinin daha iyi olmasını bekliyordum. Kısmen de oldu. Bu takıma destek veren taraftar. Yönetimi, teknik heyeti ve oyuncusu birlikte başarılı olan bir takımın ayrıma düşmemesii gerekiyor. Sahada oynana oyunun iyi olması gerekiyor. Kötü gidişe herkes üzülüyor. Taraftar sahadan üzgün ayrılınca, biz de üzülüyoruz. Bizim görevimiz onlara layık olmak.

Rizespor da biz de iyi çıktık. Sertlik de oldu. Mücadele olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Daha farklı bitebilirdi. 9 kişi ya da 11 kişi olsa da rakibin bize gelmemesi gerekiyor. Sarı kart ile hiçbir oyuncuyu kaybetmek istemiyorduk. Quaresma’dan bunu beklemiyordum. Tek kaybımız o oldu.

Mustafa Pektemek çalışıyor. Fizik olarak dalgalanma geçirdi. Bu maçta golleri de olumluydu. Orta sahada biraz eksik kaldık ama o da normal. Maç temposunu yakalamak kolay değil. Mustafa, iyi ve olumluydu. Şans verilince değerlendirmek lazım. O da değerlendirdi.

Gökhan darbeden sonra çıkabilirdi, devam etti. İlk baştaki hız ve temposunu kaybetti. İnşallah ciddi bir şey olmaz.

Senin için hazırladığımız haberler