Şenol Güneş'den Vida'nın transferi ile ilgili flaş açıklama!

08.08.2018 - 17:32 | Son Güncellenme: 08.08.2018 - 20:32

Şenol Güneş'den Vida'nın transferi ile ilgili flaş açıklama!

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş  ve Jeremain Lens yarın karşılaşacakları LASK Linz maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.  Şenol Güneş'in basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Güneş'in ve Lens'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri...

Lens açıklamalarından satırbaşları şöyle;

Takım içinde herkesin motivasyonu yüksek. Yarın ilk ayakta da pozitif bir sonuç almak istiyoruz.

Herkes biliyor ki geçen sene en iyi sezonlarımdan biri değildi. Şu anda özgüvenim oldukça yüksek. Yapabileceklerimi ve kalitemi biliyorum. Daha da iyisinin yapabilirm. Benim için her maç önemli. Antrenman maçı ya da resmi maç fark etmez. Performansını yükseltmek istiyorum.’

Ben antrenmanlarıma yüzde yüz odaklanırsam bu performansımı arttırmak için yeterli olacaktır.

Biz iyi bir kadroya sahibiz. Her pozisyonda bir rekabet var ve benim olduğum pozisiyonda da bir rekabet var. Takımın içinde en iyi olanlar formayı zaten alacaktır. Şu anda bunu konuşmanın yeri değil. Sene içinde herkes görecektir.

Şenol Güneş'in açıklamarından önemli başlıklar;

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci rakip ile oynayacağız. Her maç önemli. Avrupa'da oynadığımız her maç önemli ve gol yemeden kazanmak avantajdır. İki maç sonunda tur atlayan belli olacak.

Takım oyununu iyi oynayan ve kapanıp iyi çıkan bir takım. Hem sabırlı hem de istekli olmak zorundayız. İlk maçın içeride olması nedeniyle daha çok savunma yapabilirler bizde aşmak için uğraşacağız. Umarım iyi bir maç oynarız o gücümüzde var.

Transfer için daha zaman var. Önemli olan transferi yapabilecek şartları tamamlamak. Bana ya da oyuncuya, yönetime bağlı değil. Giden - gelen olabilir. Kulübün şartları itibariyle gidecek oyuncular üzerinden transfer yürütülüyor. Bazen giden oyuncular oluyor, bazen almak istediğini alamazsın. Görevimiz eldeki oyuncularla başarılı olmaktır. Yönetim elinden gelen gayreti gösteriyor.

Sezon başı itibariyle az çalışan, çok çalışan var sonradan gelen,  transfer olan var. En iyi takımı sahaya sürmek istiyoruz. Eldeki oyuncular henüz tam burası dediğimiz isimler olmadı. İlk maçın şartları farklı idi. Lige başlıyoruz ve 4-6 hafta sonra belli bir çizgisini gösterecektir. Sonrasında istikrarlı devam edecektir. Milli Takım arasına kadar Avrupa Kupası maçları ve 4 lig maçımız var.

Vida'ya resmi bir teklif gelmedi

Vida geldiği zaman öyle bir düşüncesi olduğunu söylemedi. Takımın bir parçası olacağını söyledi. Morali iyi herhangi bir sorunu yok. Bu yıl oynayabilecek isimlerden biri. Kalitesi belli takımda direkt oynayabilecek bir oyuncu. Şartlar uyarsa o da gidebilir ama gideceğim diye bir düşünce ile gelmedi. Resmi olarak herhangi bir teklifin geldiğini henüz bana söylemediler. En çok konuşulan Vida idi mesela ama hiç konuşulmayan Fabri gitti

Adriano ile ilgili durumunun daha iyi olduğunu söylemek lazım. kadroya girip girmeyeceğine sonra karar vereceğiz. Tolga için şunu söylemek lazım. Bulduğumuz şartlar onu daha istekli, moralli ve sorumluluk sahibi olmaya zorluyor. Tolga Zengin şanssızlık yaşamazsa bize çok katkı yapacaktır. Kalitesini tartışmıyoruz. Umarım bir sorun yaşamaz. Pepe daha iyi durumda. Zaten fizik olarak kendine iyi bakıyor. Onu değerlendirebiliriz maçın şartlarına göre. Bu idman açığını kapatmaya çalışacak.

Kalite olarak Linz takımı daha iyi. Oyun tarzı olarak benzer bir ekip ama savunma yaparken kontra atak yapmayı daha çok düşünen takım. Hücumda baskı yapmamız gerekir. Fizik güç ihtiyacınız olacaktır. Sezon başı bazı dalgalanmalar olabilir. Bu takım fizik olarak, uyum olarak daha iyi bir takım. Salzburg maçlarını izledik ilk yarı 3-0 oldu. Rakibe göre düşünmek lazım. Giren oyuncularımız ciddi oynadı ve yine aynı şekilde hatayı az yaparak gol yemeden kazanmak istiyoruz.

Negredo sakat olarak idmana geldi öncelikle. Yaklaşık 10 gün sonra Avusturya kampına geldi. Bizim için isim önemli değil. Şimdi gidebilecek oyunculara göre transfer yaptık ama giden olmazsa bekleyen çok olacaktır. Negredo oynayıp Larin, Vagner, Mustafa hepsini gönderebilirsiniz. Mario Gomez vardı Cenk Tosun niye oynamıyor deniyordu ama çok fazla Mario Gomez oynadı. Ben isterim tabii her bölgede 4 tane alternatif olsun isterim ama ekonomik olarak durumu başka. Negredo kalırsa duygusal kırılması olmaz. İyi bir oyuncu, sıradan bir oyuncu değil. Bu aynı şekilde Vagner Love için de geçerli.

Akhisarspor maçını değil ama öncelikle Linz maçını düşünüyoruz. İki maç üst üste içeride oynayacağız ama ardından tur atlarsak üst üste 3 deplasman olacak. Buna alışacağız. Tercihlerde değişiklik olabilir maçına göre. Akhisarspor'u da tebrik ediyorum. Hem kupa hem Süper kupa kazandılar. Pazar günü maçımız zor olacaktır ama önce yarınki maçımız önemli

Roco tabii bireysel antrenman yaparak geldi. Ciddi, çalışmayı seven ve fizik gücü yüksek bir oyuncu. Maç içinde görmek lazım. Pepe, Medel, Fatih, Necip var şu an daha öndeler. Transfere göre durumu değerlendirilir. Katkı yapacağını düşündüğümüz için aldık. Uyum sorunu olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler