Şenol Güneş'e müjdeli haber! Yıldız futbolcu hazır...

09.11.2020 - 19:13 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 21:09

Son dakika haberleri... Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli futbolcular Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder, A Milli Takım kampı için İstanbul'a geldi. A Spor'a açıklamalar yapan ikiliden Çağlar Söyüncü sakatlık durumu ile ilgili de öenmli bilgiler verdi. İşte detaylar...

Şenol Güneş'e müjdeli haber! Yıldız futbolcu hazır...

Futbolda milli takım arasına girilirken, A Milli Futbol Takımımız'ın yıldızları Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder, A Spor'a açıklamalar yaptılar.

"Kardeşimle beraberiz"

Leicester City performansı ile ilgili konuşan Cengüz Ünder, "Sezona iyi başladığımı düşünüyorum. İngiltere liginde başarılı performans gösterdiğim için mutluyum. Umarım devamını getiririm. Başaracağıma inanıyorum. Ligde çok iyi durumdayız, bu sene çok daha iyi işler yapacağız. Çağlar'la her zaman 'Umarım Avrupa'da bir gün aynı takımda oynarız' demiştik. Yıllardır oda arkadaşım olan kardeşimle beraberiz." dedi.

Sakatlıkta son durumu ne?

Sakatlığı hakkında bilgi veren Çağlar Söyüncü, "Tedavi sürecindeyim, iyi geçiyor. Hazır gibi hissediyorum kendimi. Son kontrollere göre oynayacağım. Cengiz takımımızda iyi başladı. Her şey bizim için olumlu, ligde lideriz. Bunu İngiltere'de devam ettirmek istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaç maç kaçırmıştı?

Çağlar Söyüncü 6 Ekim tarihinde sakatlık geçirmiş ve 7 maç kaçırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler