Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Öğretmenler Günü kutlaması

Orhan Gülek
24.11.2022 - 21:12 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 21:14

Beşiktaşlı futbolcular , bir dönem öğretmenlik yapmış olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in Öğretmenler Günü’nü çiçek takdim ederek kutladılar. İşte detaylar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Öğretmenler Günü kutlaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarına, yaptığı antrenmanla başladı. İdmanda Şenol Güneş'e Öğretmenler Günü sürprizi yapıldı.

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarına, 10 günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman sonrası futbolcular, bir dönem öğretmenlik yapmış olan teknik direktör Şenol Güneş'in Öğretmenler Günü'nü çiçek takdim ederek kutladılar.

"Öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum"

Futbolcuların takdim ettiği çiçeği kabul eden ve kendisi için hazırlanan pastayı kesen Güneş, futbolcularımıza hitaben yaptığı konuşmada, öğretmenlerin çocukların hayatlarında önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek, “Öğretmenler geleceğin altyapısını oluşturuyorlar. Öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum. Kısa bir dönem öğretmenlik yapmış olmama rağmen öğrencilerimin başarılarıyla gurur duyuyorum. Aynı şey antrenörlük için de geçerli. İnşallah sizlerle beraber başarılı oluruz. Umarım gelecekte bugünkü durumunuzdan daha iyi yere geleceksiniz. Kazanmak, kaybetmek futbolda var, ona takılmayın. Oyununuzu geliştirmek daha önemli. Hep onun peşinden gidin” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler