Şenol Güneş'in istediği oluyor! Valentin Rosier'in yerine Onur Bulut

Cüneyt Muharremoğlu
10.12.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 10:54

Şenol Güneş Valentin Rosier'in yerine Kayserisporlu Onur Bulut'un alınmasını istedi. Beşiktaş, zor günler geçiren Kayserispor'la transfer için önemli aşama kaydetti.

Şenol Güneş'in istediği oluyor! Valentin Rosier'in yerine Onur Bulut

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isim vererek istediği Kayserispor forması giyen sağ bek Onur Bulut için flaş gelişmeler yaşanıyor. Silah beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF) kriterlerine uymadığı için puan silme cezasıyla karşı karşıya olan Kayserispor'u büyük ölçüde ikna etti.

Güneş, "Rosier satılabilir" dedi, Onur Bulut'u istedi

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Türkiye A Milli Takımı forması da giyen Kayserisporlu sağ bek Onur Bulut transferini istediğini söylemişti. Güneş, "Elimizde Rosier gibi oyuncu varken sağ bek almayı normalde düşünmem. Şu anda bir dalgalanma yaşıyor. Onur Bulut iyi bir bek. Burada olmasını her zaman isterim" demişti. Güneş'in Valentin Rosier'e teklif gelirse satılmasına onay verdiği de söyleniyor. 

Kayserispor: Futbolcu ayartma!

Kayserispor, Şenol Güneş'in Onur Bulut sözlerine büyük tepki gösterdi. Sarı kırmızılılar şu açıklamayı yaptı: "Şenol Güneş'in Onur Bulut açıklamasını şaşkınlıkla öğrenmiş bulunuyoruz. Futbolcunun ayartılması dahil ve hatta daha ötesini düşünmeye mahal verecek bu tip bir yaklaşımın olası olumsuz sonuçlarını Sayın Şenol Güneş'in öngörmesi gerektiğini düşünüyoruz."

İlgini Çekebilir
Tüm formasyonları denedi, kararını verdi! İşte Şenol Güneş'in hücum planı
Habere Git

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Onur Bulut ile ilgileniyor

Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut şimdiden transferin gözdesi olmuş durumda. Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray ile Trabzonspor da Onur Bulut ile ilgileniyor.

Kayserispor yeni başkanını seçecek

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kayserispor'un TFF kritlerine uymadığı için 3 puan silinme ihtimali bulunuyor. Transfer yasağı da bulunan sarı kırmızılılarda başkan Berna Gözbaşı görevi bıraktığını açıkladı. Kayserispor bugün yeni başkanını seçecek.

Onur Bulut sözleşmesini yenilemiyor

Fanatik'in haberine göre Onur Bulut'un Kayserispor ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Milli futbolcu, Kayserispor'un sözleşme uzatma teklifini reddetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta seçim kazanı kaynıyor! Taraftarla darbe iddiası
Habere Git

Kayserispor devre arası satacak

Oyuncunun bedava gitmesini istemeyen Kayserispor, devre arasında satış gerçekleştirebilir. Beşiktaş'ın Onur Bulut'un transferini bitirmek için Kayserispor'un başına gelmesi beklenen Ali Çamlı ile önemli mesafe aldığı belirtiliyor. 

Onur Bulut'un Kayserispor performansı

Onur Bulut, bu sezon Kayserispor formasıyla 14 karşılaşmada oynadı. 2 gol atan 28 yaşındaki futbolcu 2 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler