Şenol Güneş'in transferdeki istekleri!

11.05.2017 - 08:06 | Son Güncellenme: 11.05.2017 - 08:06

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in transferdeki istekleri belli oldu. Tecrübeli hoca, Talisca ve Aboubakar'ın takımda kalmasını ve bir de stoper transfer edilmesini istiyor.

Fenerbahçe maçından sonra Başkan Fikret Orman'la Şenol Güneş bir araya geldi. Derbiyi değerlendirdi. Orman, ''100 maç oynansa, bir daha aynı gol olmaz'' diyerek tecrübeli teknik direktöre destek verdi. Güneş ise ''futbol da hayat gibidir. Can çıkmadan umut kesilmez'' cevabını verdi. Orman, Güneş'e transferler için çalışmaların sürdüğünü anlattı. Güneş'in transfer konusundaki tek sözleri ise ''stoper işini bu kez halledelim'' oldu.

Gomez kalsın diyen Güneş şimdi de Aboubakar diyor!
İlk yarıda çok eleştirilen Vincent Aboubakar son dönemde yönetim tarafından elde tutulmaya çalışılıyor. Çünkü geçen sezon Jose Sosa ve Mario Gomez'in elde tutulmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı bu kez de Talisca ile beraber Kamerunlu golcüsünün üzerine titriyor. Nasıl titeremesin.

Beşiktaş'ta Aboubakar sahadayken takımın ceza alanında topla buluşma sayısı yüzde 66 artarken, Cenk Tosun sahadayken yüzde 8 azalıyor. Kamerunlu Beşiktaş fomasıyla maç başına 3.4 şutta 0.6 gol atmayı başardı.(Fotospor)

 

Senin için hazırladığımız haberler