Şenol Güneş’in yardımcısı Vodafone Park'taydı!

13.12.2021 - 16:27 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 19:02

Beşiktaş yönetimi yeni teknik direktörü seçmek için toplandı. Öte yandan adaylardan Şenol Güneş’in yardımcısı Eren Şafak, dün Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı izledi.

Şenol Güneş’in yardımcısı Vodafone Park'taydı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağını belirlemek üzere bugün saat 14.00’te Vodafone Park Stadı’nda toplandı. Siyah beyazlıların masasında bir yabancı üç favori teknik direktör var. Ajansspor bu isimlerin Portekizli Bruno Pinheiro ile Şenol Güneş ve Okan Buruk olduğunu duyurmuştu.

Kim hangi teknik direktörü öneriyor?

Pinheiro, Beşiktaş Futbol AŞ Genel Direktörü Ceyhun Kazancı’nın önerdiği teknik adam. Okan Buruk ise yönetimin etkili isimlerinden Emre Kocadağ’ın iyi ilişkiler içinde olduğu bir isim. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de ikinci başkan olarak daha önce 4 yıl çalışıp 2 şampiyonluk yaşadığı Şenol Güneş’ten yana tutum aldığı kamuoyunun malumu.

TRT muhabiri paylaştı

TRTSpor Muhabiri Tuna Akdemir, bugün ilginç bir bilgi paylaştı. Vodafone Park Stadı’nda yönetimin teknik direktör toplantısını izleyen Akdemir, yayına yapılan canlı bağlantıda, “Beşiktaş-Yukatel Kayserispor maçını dün izleyenler arasında dikkat çeken bir isim vardı. Bu kişi Şenol Güneş’in ekibinde yer almış isimlerden olan Eren Şafak. Evet, Şafak dün Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın maçını tribünden çıplak gözle izledi” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler