Şenol Güneş: "Bizim için kaybedilen 2 puan oldu"

06.09.2020 - 21:39 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 23:59

A Milli Takım son dakika haberleri... A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sırbistan maçı sonrası neler söyledi? İşte detaylar...

Şenol Güneş: "Bizim için kaybedilen 2 puan oldu"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Uluslar Ligi'nde Sırbistan ile deplasmanda oynanan ve 0-0 biten karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Takımdan memnunum"

Macaristan maçına göre daha olumlu oynadıklarını belirten Güneş, "İlk maça göre daha olumluyduk. Oyun olarak daha iştahlıydık. Dirençli oynadık. Takımdan memnunum. 10 kişi kaldıktan sonra arayışlarımız vardı. Kalabalık olan takımı kanatlardan yıkmaya çalıştık ama orada başarılı olamadık. Son bölümde avantaj bizdeydi ama avantajımızı kaybettik. Bizim için kaybedilen 2 puan oldu. Zeki’nin kasığında ufak bir gerginlik oldu. Başka sakatlığımız olmadı. Bu bizim ve takımlar için önemli. Belki öne geçsek Okay’ı da alabilirdim. Maçları kazanmak için sahaya çıktık. İlk maç hayal kırıklığı oldu. Bugün oyun lehimize döndü ama sonuç alamadık" dedi. 

"Bugün kazansak büyük bir telafi olabilirdi"

Diğer maçlara yaklaşık olarak 1 ay daha olduğunu söyleyen Güneş, "1 ay daha var diğer maçlara. Şu andaki oyuncu gruplarını sezon başında takımlar üst üste oynatabilir. Bugün kazansak büyük bir telafi olabilirdi. Ekim ayında 3 maçımız var, biri hazırlık maçı. O zamana hangi oyuncuların ne durumda olduğunu daha iyi göreceğiz. 

"Cengiz’i 3 idmanla oyun gidişatına göre oyuna aldık"

Cengiz’i 3 idmanla oyun gidişatına göre oyuna aldık. Tabii kendini form olarak bulmadı ama o da normal. Maç oynamayan oyuncuların performanslarını bilmiyoruz, lig başlayınca göreceğiz. Enes’i oynatmayabilirdim çünkü idman sayısı azdı. Takımın tümünden niyet olarak memnunum ama rakip 10 kişi kalınca gol bulmalıydık" şeklinde konuştu.

"Gol bulamamak, daha fazla pozisyon bulamamak eksi"

Gol dışında her şeyin iyi olduğunu ifade eden Güneş, "Gol bulamamak, daha fazla pozisyon bulamamak eksi. Onun dışında takım iyi çalıştı. Olumlu tarafımız fazlaydı" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler