Son Dakika | İbrahim Üzülmez, Şenol Güneş'in Ekibine Girecek

17.02.2022 - 12:12 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 08:35

Beşiktaş'ın gündeminde olan Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde çalışmalarına başladı. Güneş ekibine siyah-beyazlıların unutulmaz kaptanı İbrahim Üzülmez'i dahil edecek. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | İbrahim Üzülmez, Şenol Güneş'in Ekibine Girecek

Salim MANAV - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın yeni sezonda teknik direktörlük görevi için anlaştığı iddia edilen, her fırsatta başkan Ahmet Nur Çebi'nin doğrulamadığı isim Şenol Güneş'ten sürpriz bir hamle geldi.

Son olarak A Milli Takım'da görev yapan Güneş, ekibine Beşiktaş'ın efsane kaptanı İbrahim Üzülmez'i dahil edecek.

Sancak, Güneş'i açıklamıştı

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı sonrasında Mavi Şimşekler'in başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulunmuş ve siyah-beyazlıların yeni sezon için Şenol Güneş ile anlaştığını söylemişti.

Sancak, "Beşiktaş’ın yeni sezonda teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kesin Beşiktaş’a gidiyor. Şenol Hoca Beşiktaş’a hayırlı olsun. Kesin ve net. Nedenini söyleyeyim. Miguel diye kondisyonerimiz vardı. Beşiktaş’ta göreve başladı. Şenol Hoca’nın yardımcısıydı. Şenol Hoca Beşiktaş’ta. Hayırlı olsun şimdiden" ifadelerini kullanmıştı.

Çebi açık kapı bıraktı

Murat Sancak'ın açıklamalarından sonra basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ısrarla bu sezona dikkat çekip gelecek sezonun teknik direktörü için konuşmaktan kaçındı.

Başkan Çebi, Mayıs'ta bir seçim olduğunu ve bu nedenle gelecek sezonun teknik direktörünün adını telafuz etmenin doğru olmadığını belirtti. Buna karşın ısrarlı Şenol Güneş soruları üzerine, hiçbir görüşme yapmadığını söyleyen Çebi, yine de "Hayat bu ne getireceği belli olmaz" diyerek de kapıyı açık bıraktı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak Beşiktaş'tan özür diledi, hakem sözlerinin arkasında durdu
Habere Git

11 sezon Beşiktaş forması giydi

Gelecek sezon Beşiktaş'ı Güneş'in çalıştırması halinde yardımcısı İbrahim Üzülmez olacak.

2000-2011 yılları arasında siyah-beyazlı takımın formasını giyen Üzülmez uzun yıllar takım kaptanlığı yaptı.2013 yılında antrenörlük kariyerine adım atan İbrahim Üzülmez Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli'nin ekibinde görev aldı ve Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
O iddialara Çebi sert çıktı: "Kocaman bir yalan"
Habere Git

2015'te teknik direktölük kariyerine adım attı

Teknik direktörlük kariyerine 2015'te başlayan Üzülmez, Elazığspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği(2), Bursaspor ve Ankaragücü'nü çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler