Şenol Güneş'ten flaş sözler: "Benim tanıdığım Burak..."

05.01.2019 - 07:48 | Son Güncellenme: 05.01.2019 - 10:48

Şenol Güneş'ten flaş sözler: "Benim tanıdığım Burak..."

Beşiktaş'a transferi kamuoyunda geniş yankı bulan Burak Yılmaz'la ilgili tartışmalar devam ederken, Siyah-Beyazlı camia da ikiye bölünmüştü.

Teknik direktör Şenol Güneş, olumsuz yorumlardan etkilenmemesi için yıldız futbocuyla yakından ilgileniyor.

Golcü oyuncuyla görüşerek eleştirilere kulaklarını tıkaması gerektiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, kulübün ve taraftarların kendisinin yanında olduğunu hatırlattı.

Burak Yılmaz'a bir süre eleştiri ve tepkilere maruz kalacağını söyleyen Güneş'in, "Sen artık çocuk değilsin. Tecrübeni konuşturacaksın. İlk zamanlar gelen tepkileri duymayacaksın, kulaklarını tıkayacaksın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yıldız futbolcuya eleştirilere en güzel cevabı sahadaki oyunuyla vermesi gerektiğini ifade eden Şenol Güneş, “Senin avantajın golcü olman. Atacağın gollerle sana olan bakışı değiştirme şansına sahipsin. Benim tanıdığım, bildiğim Burak Yılmaz bunu yapar” sözleriyle oyuncusuna moral verdi.

Burak Yılmaz'ın da bu sözler karşısında güveninin yerine geldiği ve daha da hırslandığı öğrenildi.

Güneş'in sözlerinin ardından hocasına teşekkür ederek söz veren Burak, “Sizi mahcup etmeyeceğim hocam. Bu zamana kadarki en iyi performansımı göstermek için çok çalışacağımı bilin” dedi.

Bu sezon 7 lig maçında forma giyen Burak Yılmaz, 5 gol kaydetti. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler