Şenol Güneş'ten Galatasaray derbisi öncesi Valentin Rosier ile özel görüşme

Cüneyt Muharremoğlu
31.10.2022 - 11:51 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 12:23

Beşiktaş'ın Galatasaray maçı hazırlıkları başladı. Şenol Güneş, Ümraniyespor'a karşı 'dağınık' bulduğunu belirttiği Valentin Rosier ile özel bir görüşme yaptı.

Şenol Güneş'ten Galatasaray derbisi öncesi Valentin Rosier ile özel görüşme

Kenan BAŞARAN - AJANSSPOR 

Beşiktaş, cumartesi günü yapacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, siyah beyazlıların antrenmanını basın mensuplarına açtı. Normalde sadece 5 dakika izin verilen medya mensupları, Güneş'in oluruyla bütün antrenmanı takip etme şansı yakaladı.

Teknik kadro, futbolcular ve basın mensuplarıyla fotoğraf

Beşiktaş antrenmanı öncesi teknik heyet ve futbolcular, basın mensupları ile biraraya geldi. Beraber çekilen fotoğraftan sonra antrenman başladı. Beşiktaş takımını toplu halde toplayan Şenol Güneş, futbolcularına bir konuşma yaptı. 

Valentin Rosier ile özel görüşme

Beşiktaş'ın teknik direktörü, daha sonra Ümraniyespor maçında 45 dakika sonunda oyundan aldığı Valentin Rosier ile tercümanı aracılığıyla özel bir görüşme yaptı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta çift santrfor, beşli skor, üçlü şov!
Habere Git

Maçtan sonra hem övmüş hem yermişti

Şenol Güneş, 26 yaşındaki Fransız sağ bek Valentin Rosier'in Ümraniyespor maçındakmi performansını 'dağınık' bulduğunu söylemişti. Güneş, "Rosier bugün biraz dağınıktı. Çok beğendiğim bir isim. Rosier'e ben tabanca gibi diyorum normalde. Ama bugün düşük kaldı. Hoca iyi çalıştırmıştır mutlaka ama erken form ve erken düşüş olabiliyor" demişti.

Rosier'in Beşiktaş performansı

2020-21 sezonundan beri Beşiktaş forması giyen sağ bek Valentin Rosier siyah beyazlı formayla tüm kulvarlarda 76 maça çıktı. 3 gol atarken 13 asist yaptı. Fransız futbolcu, bu sezon 12 maçta şans buldu. 1 kez topu ağlara gönderen Rosier, 2 gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler