Şenol Güneş'ten Galler ayarı! 4 isim değişiyor...

13.06.2021 - 16:06 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 16:11

EURO 2020'de 3-0 kaybedilen İtalya maçı sonrası Şenol Güneş, Galler maçında farklı ilk 11 kullanacak. 4 isim yer değiştirecek. İşte detaylar...

Şenol Güneş'ten Galler ayarı! 4 isim değişiyor...

AJANSSPOR-HABER 

EURO 2020'nin açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelen ve rakibine 3-0 kaybeden A Milli Takım'da gözler Galer ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Ay-yıldızlı takımda Şenol Güneş'in kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor. 

Galler maçında farklı bir kadro

Fanatik'in haberine göre; 16 Haziran'da Bakü'de oynanacak Galler karşılaşmasında ilk 11'de farklı isimlerin oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Cengiz Ünder 11'e dönüyor

Teknik direktör Şenol Güneş, kurmaylarıyla yaptığı ilk değerlendirmede, İtalya önünde beklentilerin uzağında kalan futbolcularını yedeğe çekme kararı aldı. Mutlak kazanmak parolasıyla çıkacağımız Galler maçında Yusuf Yazıcı'nın yerine Cengiz Ünder'in sahada yer alma ihtimali bir hayli yüksek gözüküyor.

Kenan yerine İrfan Can Kahveci

Güneş, Roma'da oyuna girdikten sonra takıma hareket getiren ve çok motive durumda olan Cengiz'den, Bakü'de maksimum performans alacağını düşünüyor.

Hücumda hiç etkili olamayan Kenan Karaman'ın yerine sağ kanatta bu kez İrfan Can Kahveci olacak. Cengiz sola geçerken, Hakan Çalhanoğlu asıl istediği yerde, Burak Yılmaz'ın arkasında sahne alacak.

Kaan Ayhan tercihi

Stoperde Merih'in yerine Ozan Kabak’ın, orta alanda Okay'ın değil bu kez Kaan Ayhan'ın tercih edileceği öngörülüyor. Ay-yıldızlılar, Galler ve İsviçre ile oynayacağı maçlarda mutlak galibiyet istiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler