Şenol Güneş'ten Kagawa açıklaması! "Doğal bir yeteneği var"

15.03.2019 - 17:19 | Son Güncellenme: 15.03.2019 - 14:36

Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Japon yıldızı Shinji Kagawa uzun bir aradan sonra Milli Takıma davet edildi. Aldığı davetin ardından Japon basınına açıklamalarda bulunan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş öğrencisi hakkında "Kagawa 35'ine kadar oynar. Doğal bir yeteneği var" dedi.

Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Japon yıldızı Shinji Kagawa uzun bir aradan sonra Milli Takıma davet edildi. Aldığı davetin ardından Japon basınına açıklamalarda bulunan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş öğrencisi hakkında "Kagawa 35'ine kadar oynar. Doğal bir yeteneği var. Doğrusu ona pek fazla katkım olmadı" diye konuştu. Güneş, 'Kagawa ile Adem Ljajic birlikte oynar mı' sorusuna ise "Kondisyonları daha iyi olursa onları daha uzun süre birlikte oynatmayı düşünürüm" diye yanıt verdi.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Son olarak Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Belçika'yla oynanan ikinci tur maçında Japonya formasını giyen 30 yaşındaki yıldız, o tarihten bu yana milli takım kadrosuna alınmıyordu. Milli takım daveti sonrası Twitter üzerinden bir açıklama yapan Kagawa, "Deneyimimi takıma yansıtmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Japonya, 22 ve 26 Mart'ta Kolombiya ve Bolivya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Nagatomo ise sakatlıktan dolayı kadroda yok. 

Senin için hazırladığımız haberler