Beşiktaş, Ozan Tufan'ı Transfer Listesine Aldı! Şenol Güneş İstiyor

Akın Ungan
26.03.2023 - 10:12 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 10:29

Beşiktaş, Hull City forması giyen eski Fenerbahçeli Ozan Tufan'ı transfer listesine aldı. Teknik direktör Şenol Güneş, eski öğrencisini takımda istiyor.

Beşiktaş, Ozan Tufan'ı Transfer Listesine Aldı! Şenol Güneş İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de beklenen sonuçları alamayarak şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar, kadrodan gönderilecek oyuncularla beraber, takıma katılacak yeni futbolcularla ilgili de çalışmalarını sürdürdü.

Ozan Tufan gündemde

Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Championship takımı Hull City'de forma giyen Ozan Tufan'ı listesine aldı. Kara Kartal, Acun Ilıcalı ile anlaşarak, tecrübeli futbolcuyu kadroya dahil etmenin yollarını arayacak.

Şenol Güneş istiyor

Ozan Tufan ile Bursaspor'da çalışan ve oyuncunun gelişiminde katkısı bulunan teknik direktör Şenol Güneş, 28 yaşındaki milli futbolcuyu Beşiktaş'ta görmek istiyor. Kadro planlamasında orta sahada baş rol verileceği belirtilen Ozan Tufan için görüşmelerin yapılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a 9 yıl sonra bir ilk
Habere Git

Ozan Tufan sıcak bakıyor

Championship'te oynayan Ozan Tufan, gelecek sezonla birlikte Spor Toto Süper Lig'e dönmek istiyor. Türkiye'de oynamayı düşünen Ozan'ın, Beşiktaş'tan gelecek bir transfer teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de kadro dışı kaldı

Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon başında kiralandığı Watford'tan devre arasında geri çağırılmış ve Fenerbahçe orta sahasında sorumluluk almaya başlamıştı. Takımın yıldızı Mesut Özil ile beraber teknik direktör İsmail Kartal ile tartışan Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı.

Kimseden cevap alamadı, Hull City'e gitti

Kadro dışı olduğu dönemde Fenerbahçe'de hiçbir yönetici ile temas kuramadığını açıklayan Ozan Tufan, uzun süre çalışmalarını bireysel olarak gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı'nın devreye girmesi ile transferi kabul eden Sarı-Lacivertliler, orta saha oyuncusunu Championship'e gönderdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Beykoz'a Futbol Köyü kuruyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler