Şenol Güneş’ten Trabzonspor’da harekât: Önce Çimşir sonra Arveladze

07.09.2024 - 11:31 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 11:38

Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine dönen ve yanına eski öğrencisi Hüseyin Çimşir’i alan Şenol Güneş, Şota Arveladze’ye de davette bulundu.

 Şenol Güneş’ten Trabzonspor’da harekât: Önce Çimşir sonra Arveladze

AJANSSPOR – HABER

11 yılın ardından Trabzonspor’un başına gelen Şenol Güneş’in takımdaki teknik ekip çalışmaları sürüyor. Son olarak Güneş'ten Şota Arveladze'ye davet geldiği aktarıldı.

Güneş’ten Arveladze'ye çağrı

Şenol Güneş ‘Gel dediler, geldim. Görev ve sorumluluktan kaçmam’ diyerek Trabzonspor’a döndü. Takıma dönmesinin ardından birinci yardımcılık görevine eski öğrencisi Hüseyin Çimşir’i getiren Güneş’ten yeni bir hamle geldi. Takvim’de yer alan habere göre; tecrübeli teknik direktör, bir diğer eski öğrencisi Şota Arveladze'ye ‘Birlikte bu takımı ayağa kaldıralım’ diyerek davette bulundu.

Arveladze, Trabzonspor için gelecek

Şenol Güneş’in çağrısına kayıtsız kalmayan Şota Arveladze'nin önümüzdeki günlerde Trabzon’a geleceği aktarıldı. Arveladze ve Güneş, Trabzon’da yüz yüze görüşecek.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı açıklaması
Habere Git

Şota Arveladze'nin Trabzonspor’daki görevi ne olacak?

Şenol Güneş’in davetine kayıtsız kalmayan Şota Arveladze'nin Trabzonspor’daki görevinin ne olacağı ise henüz net değil. Trabzonspor’un eski oyunlarının da Şenol Güneş’in teknik ekibinde yer almak istediği de gelen bilgiler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler