Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Valentin Rosier’i Uyardı! Ayrılık...

Ali Bozkurt
14.12.2022 - 10:25 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 10:37

Antalya'da kamp yapan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, yıldız bek oyuncusu Valentin Rosier’i uyararak kendisini toparlamasını istedi. Detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Valentin Rosier’i Uyardı! Ayrılık...

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası arasını Antalya'da kamp yaparak geçiren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, takımda performansından memnun olmadığı oyuncuları son defa uyardığı iddia edildi. Güneş, özellikle taraftarında performansında düşüklük gördüğü Valentin Rosier’i son defa uyararak kendini toparlamasını istediği iddia edildi. Detaylar...

Son kez uyarı geldi

Milliyet'te yer alan habere göre, Tüm gayretlerine rağmen olumlu bir sonuç elde edemeyen Şenol Güneş’in Antalya’da Rosier’le özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Güneş’in deneyimli futbolcuyu son kez uyardığı ve en kısa sürede toparlanmasını istediği aktarıldı.

Sorun çıkarmaya devam ediyor

Rosier için Galatasaray ile transfer yarışına girerek tekrardan kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, bek oyuncusu için 4,8 milyon euro ödemişti. 26 yaşındaki oyuncunun Antalya kampında sorun çıkarmayı sürdürdüğü ifade edildi.

Gözden çıkarılacak

Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan 26 yaşındaki Fransız oyuncu  Beşiktaş’taki geleceğini kendisi belirleyecek. Eğer disiplinsiz davranışlarına son vermesi halinde takımda kalacak. Aynı davranışları tekrar etmesi halinde ise takımdan ayrılacak ilk isim olacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş iddiaları yalanlamıştı! Yıldız oyuncuyla görüşmeler başladı
Habere Git

Kiralık gidebilir

Teknik direktör Şenol Güneş'in uyardığı Roiser, takımda kalmak istememesi durumunda ise yollar ayrılacak.  Şenol Güneş’in olumsuz rapor sunması durumunda tecrübeli futbolcuyu bonservisiyle birlikte veya kiralık olarak göndermek üzere düğmeye basacak.

Galatasaray istemişti

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim döneminde Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray ile ismi anılan Roiser transferinde Siyah-Beyazlılar devreye girerek takımda kalmasını sağlamış ve bonservisini almıştı. Beşiktaş, Sporting CP'e 4.8 milyon ödeme yaparak Fransız oyuncunun bonservisini almıştı.

3 gole katkı sağladı

Beşiktaş ile bu sezon Süper Lig'de 1 3 karşılaşmada görev alan Valentin Rosier, 1 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti. Fransız bek oyuncusu toplam 3 sarı kart gördü.

Takımla çalıştı

Sakatlıklarını atlatan Valentin Rosier ve Josef de Souza, idmanda takımla çalıştı. Rachid Ghezzal'ın yanı sıra soğuk algınlığı geçiren Berkay Vardar ve Cenk Tosun ise idmana katılmadı.

Senin için hazırladığımız haberler