Şenol Güneş'ten zemin ve Adem Ljajic açıklaması!

15.09.2018 - 22:29 | Son Güncellenme: 15.09.2018 - 22:30

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında evlerinde oynayacakları Yeni Malatyaspor maçı öncesinde yayıncı kuruluşa konuştu. Güneş, yeni transfer Ljajic’i neden ilk 11’de oynattığına da açıklık getirdi.

Şenol Güneş’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şöyle;

Mill maç dönüşleri üzerine…

Şartlar neyse ona uyacağız. Milli takım araları bizim gibi takılara kısmen yararlı, kısmen yararsız oluyor. Zihinsel olarak dinlenmek ve eksik gidermek için yararlı da olabiliyor. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde Cuma günü oynamak zordu. Perşembe günü gelen oyuncular oluyordu. Bu sene Allah’tan bu yok.

“Zemin hızlı oyunu engelliyor”

Yeni Malatyaspor dirençli ve agresif oynayan bir takım. Biz bunları biliyoruz ve kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Sahamızın şu anki zemini hızlı oyunu engelliyor. Bunlara rağmen Antalyaspor maçında çok pozisyon bulduk ancak; gol bulamadık. İnşallah bugün gol ve pozisyon buluruz. Kazanmak için oynayacağız.

Adem Ljajic’in kadroda şans bulması hakkında…

Talisca gitti, Adem Ljajic de yeni geldi. Biz de göreceğiz. Önemli bir oyuncu ama Beşiktaş hoca ve oyuncu konusunda tek bir kişiye bağımlı değildir. Zemin, taraftar ve Türk futbolu ile yeni tanışacak. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler