Sercan Kaya'dan şok açıklama! Çekler sahte...

25.07.2019 - 20:27 | Son Güncellenme: 25.07.2019 - 20:27

Şanlıurfaspor’da skandal! Yaklaşık 70 Milyon TL’lik borcu ile maddi anlamda tarihinin en zor dönemini yaşayan Şanlıurfaspor’da, skandal bir olay yaşandı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından futbolculara verilen çeklerin, sahte olduğu iddia edildi. Şanlıurfaspor'lu Sercan Kaya bir açıklama yayınlayarak olayın detaylarını anlattı.

Yayınlanan açıklama şu şekilde;

Kamuoyu açıklaması

Bilindiği üzere uzun bir süredir Şanlıurfa Spor Kulübünün şanlı formasını terletmekte ve kulübün en zor durumunda dahi kulübümüzü yalnız bırakmamaktayız. Diğer takımlardan gelen transfer tekliflerini dahi geri çevirerek, sadece Şanlıurfaspor Kulübünün yaşaması adına büyük fedakarlıklarda bulunarak, Şanlıurfaspor Kulübü ile 2019-2020 futbol sezonu için yeniden anlaşmış bulunmaktayız. Bu doğrultuda, Şanlıurfa Spor Kulübü yönetiminin belirlediği kamp otelinde yeni sezon hazırlıklarımıza başlayıp, bugüne dek alın terimizin son damlasına kadar yine Şanlıurfa Spor Kulübünün yaşaması adına çalıştığımızı sayın kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Ancak dün itibari ile tarafımıza yeni sözleşme imzalamamız için kulüp başkanı Mehmet Yılmaz’ın şahsı tarafından gözlerimizin önünde keşide edilerek teslim edilen çekleri günü geldiğinde bankada karşılığını sorgulattığımızda, başka tarafından bizlere “anılan çeklerdeki imzanın sahte olduğu ve Mehmet Yılmaz’a ait olmadığının bankaya yine Mehmet Yılmaz tarafından ihbar edildiği, dolayısı ile ödeme ile ilgili bir işlem yapılamayacağının bilgisi” verilmiştir.

Bununla birlikte yöne yeni sezon hazırlıklarımızı yaptığımız kamp oteli yönetimi tarafından tarafımıza otel konaklama ve kamp ücretlerinin ödenmemesi sebebiyle takımın 13.00 itibari ile otelden çıkarılacağı bilgisi verilmiştir.

Gelinen bu noktada Sn. Mehmet Yılmaz’ın kendisine ait olan çeklerdeki imzaların kendisine ait olmadığı yönündeki asılsız ihbarı, kamp otel ücretlerini ödememesi sebebiyle otelden tahliye edileceğimiz gerçeği her türlü izahtan varestedir. Bu itibarla anılan söz konusu gelişmeleri terimizin son damlasına kadar yaşaması için mücadele ettiğimiz Şanlıurfaspor Kulübü camiasının ve tüm kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Senin için hazırladığımız haberler