Sercan Yıldırım: "Kadıköy'de şampiyon oldum"

05.02.2021 - 16:12 | Son Güncellenme: 05.02.2021 - 16:20

Eski Bursaspor ve Galatasaray oyuncusu Sercan Yıldırım. derbi öncesi açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ali Akman hakkında da konuştu. Yıldırım, "Tahta açılabilirse tekrar döneceğim. Bursaspor'da şampiyon oldum, Kadıköy'de şampiyon oldum" dedi. İşte detaylar...

Sercan Yıldırım: "Kadıköy'de şampiyon oldum"

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Survivor performansıyla hatırlanan eski Bursaspor ve Galatasaray oyuncusu Sercn Yıldırım, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. 

"Koşulsuz, şartsız Bursaspor'a imza atarım"

Bursaspor'a imza atarım diyen Yıldırım, "Futbola ara verdim diyelim. Her an her şey olabilir. Olursa Bursaspor olacak. Tahta açılabilirse tekrar döneceğim. Ben her zaman söylemiştim. 'Koşulsuz, şartsız Bursaspor'a imza atarım' diye. Bu sözüm hâlâ geçerli. Mevcut kadro ve mevcut şartlarla Bursaspor iyi durumda.

"Ali Akman'ın performansı muazzam"

Ali Akman'ın performansı muazzam. Adana Demirspor'a attığı gol mükemmeldi. Ben aşırtma gollere hastayım. Gençlerin sürekli oynaması gerekiyor. Özgüven kazanmaları gerekiyor. O vuruş özgüvenden kaynaklanan bir vuruş.

Kadro dışı kalma nedeni

Bursaspor'dan ayrılırken ilk Lokomotiv Moskova durumu vardı. Hocayla da aramızda problem olmuştu. Kulübün de kasasına para girmesi gerekiyordu. O dönem o şekilde gerçekleşmişti. Hem problemli hem de değil. O dönem biraz da duygusaldım. Sebebini bilmediğim bir şekilde kadro dışı kaldım.

"Kadıköy'de şampiyon oldum"

İlahi adalet, bir güç bizim şampiyon olmamızı istedi. İnanılmaz zor bir şampiyonluktu. Anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle bir şey. Kendimi şanslı hissediyorum. Bursaspor'da şampiyon oldum, Kadıköy'de şampiyon oldum. Fenerbahçe'ye garezim var gibi olacak ama kupa şansım var gibi demek daha doğru. Kendimi şanslı hissediyorum.

"Futbolu bilen kişilerin yönetmesi gerekiyor"

Kalite anlamında Süper Lig'de pek bir şey değişmedi. Bazı takımlar para harcıyor, bazıları harcayamama sıkıntısı, bazıları ise zamanında harcamanın sıkıntısını yaşıyorlar. Sistemdeki en büyük problem iyi başkanların gelememesi. Klişe vardır ya 'Kulübü batırdılar' gerçekten de başkanların problemi o. Futbolu bilen kişilerin yönetmesi gerekiyor. Bazen çok para verirsin ama sportif başarı yoksa o para boşa gider.

"Ömer abiyi kutluyorum"

Ömer abiyi kutluyorum. Karagümrük'te farkını ortaya koymuştu. Başarısının tesadüf olmadığını gösterdi. Aynı zamanda kaptanım zaten. Fenerbahçe iyi transferler yaptı ancak Fatih Hoca'nın ne yapacağı hiç belli olmaz. Asla pes etmeyen bir yapısı var. 

"Ben çok beğeniyorum Burak Yılmaz'ın tarzını"

Ben çok beğeniyorum Burak Yılmaz'ın tarzını. Takdire şayan bir performansı var. Sürekli görüşüyoruz zaten. İnşallah daha da başarılı olur. Umudum var. Umutlarını kaybetmesinler. Üzerimizdeki bu karabulutlar elbet bir gün gidecek. Bu sene olmazsa seneye gidecek. Bursaspor amatöre kadar düşen takımlardan olmayacak" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler