Sercan Yıldırım, sürgün adasına gönderildi!

Ali Bozkurt
16.01.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 23:23

2022 Survivor All Star yarışmacısı ve eski futbolcu Sercan Yıldırım, TV8'de Acun Ilıcalı'nun sunduğu programda Sürgün Adasına gönderildi. İşte detaylar...

 Sercan Yıldırım, sürgün adasına gönderildi!

AJANSSPOR PLUS

TV8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor All Star yarışmasında bulunan eski futbolcu Sercan Yıldırım, takım arkadaşları tarafından sürgün edildi. İşte detaylar...

Sercan Yıldırım sürgün edildi 

31 yaşındaki eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor yarışmasında takım arkadaşlarının oylarıyla sürgün adasına gönderildi.

SURVİVOR SÜRGÜN ADASI NEDİR?

Sürgün adası uygulaması ilk haftaya özel bir uygulama olacak. Eleme adayı olan isimler sürgün adasına gönderilecek ve burada tek başlarına kalacaklar. Ne bir yarışmaya katılabilecekler ne de kazanılan ödüllerden faydalanabilecekler. Eleme adası olan isimler 4 gün boyunca burada hiç kimse ile temas kurmadan yaşayacaklar.


İlk haftaya özel 4 dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde adı en çok çıkan isim Birsen oldu. Böylelikle Birsen sürgün adasına giden ilk yarışmacı oldu. Adaya gitmeden önce “oyun yeni başlıyor” diyen Birsen oynadığı üç oyundan ikisini kazandığını buna rağmen isminin çıkmasına oldukça sinirlendiğini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler