Serdal Adalı: "Özellikle Almanya'daki maçlar..."
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Başkan Serdal Adalı, Beşiktaş'ın çektiği kura hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Son 5 Haber

Yapay zekaya göre en zor kurayı Beşiktaş çekti!

Hayatlarında ilk kez güreş izlediler: 30 Ağustos'ta turist tribününde buluşacaklar

Trabzonspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken teknik adam verisi: Türkler...

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Yapay zekaya göre temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi'nin bu sezonki en zor kurasını çekti.
"Hakkımızda hayırlısı"
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, kura çekiminin ardından konuştu. Adalı, kurayı "Ne çok zor ne çok kolay bir kura. Elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. İçerideki maçları taraftarlarımızın desteğiyle kazanmaya çalışacağız. Hakkımızda hayırlısı. Çok iyi bir takım olduk, daha da iyi olacağız. Rakiplerimizle gayet iyi mücadele ederiz. Özellikle Almanya’daki maçlar, deplasman gibi olmayacak. Orada çok ciddi bir taraftar kitlemiz var. Büyük bir ihtimalle başarılı bir şekilde lig aşamasını tamamlarız." şeklinde değerlendirdi.

Yapay zekaya göre en zor kurayı Beşiktaş çekti!
Beşiktaş'ın transfer çalışmalarına da değinen Adalı, "Teknik ekibimizin programı doğrultusunda transfer sürecini yürütüyoruz. İstediğimiz futbolcuları aldık. Bir iki bölgeye daha transfer yapabiliriz. Yepyeni bir takımımız var. Uyum süreci de önemli. İnşallah kısa zamanda bu dönemi atlatırız ve hayal ettiğimiz Beşiktaş’ı izlemeye başlarız." ifadelerini kullandı.
"Rehavet vardı"
Son olarak Zalgiris mağlubiyeti hakkında da konuşan Başkan, "Dünkü maçta ilk maçta elde ettiğimiz avantajlı skorun getirdiği rehavet vardı. Yeni transferlerimiz takımla çalışmaya başlayacak. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Camiamızla taraftarlarımızla mutlu bir sezon geçirmeyi diliyorum.” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
