Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim gerekeni yapmadı"

24.09.2018 - 12:16 | Son Güncellenme: 24.09.2018 - 09:18

Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim gerekeni yapmadı"

Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın Akhisarspor'a 3-0 kaybettiği maç sonrasında teknik direktör Fatih Terim'i eleştirdi. Serdar Ali Çelikler'in maça dair görüşleri şu şekilde;

"Bugün kötü maç oldu. Hakem çok kötüydü. VAR hakemlerine çok işi bırakıyorlar. yardımcı hakemler tamamen bıraktı."

"Bugün 4-0 yenildi aslında Galatasaray. VAR nedeniyle verilmeyen bir gol var. Gol değil zaten ama toplamda 4 yemişsin. Trabzon'da 4 yemişsin. O maçta seni Belhanda kurtarmış... Galatasaray'ın deplasmanda performansı Tudor'dan bu yana iyi değil."

"Geçen sezon TT Stadı'nda tek mağlubiyeti Akhisar'a karşı. Deplasmana geldiğinde çok farklı bir takım var. Fatih Terim 0-0 biten Kasımpaşa maçında devre arasında konuştum, gerekeni yaptım demişti, şimdi gerekeni yapamadı galiba. Galatasaray salı oynadı, Akhisar perşembe oynadı. Bir yorgunluk varsa Akhisar tarafında olmalı."

"Galatasaray Lokomotiv Moskvoa maçında çok iyi topa oynadı. Bir Şampiyonlar Ligi maçında ancak böyle oynanıyor. Akhisar perşembe günü yenildi ama iyi bir maç çıkardı. Güray da, "Biz de Türkiye'yi temsil ediyoruz, ikinci yarı yorulduk, maç pazartesi oynanabilirdi" demiş.İkinci yarıda Emre Akbaba dışında Galatasaray hiç bir şey oynamadı."

"Nagatomo bile iyi değildi. Artık hazırlanamamışlar mı, psikolojik olarak mı bir eksiklik var... Büyük takımlar Avrupa'da da öyle, Bernabeu'da yenilmiyor. Burası bizim evimiz, biz burada yenilmeyi güzel bir şey. O zaman deplasmanda biraz gol yemeyeyimi oynayacaksın."

"Oyuncu performansını artıran unsur yok. Bugün taraftar döve döve Ndiaye'yi fazla oynatırlardı. Onyekuru fazla oynadı. Ozan farklı oynardı. Taraftar, futbolcuların performansını yüzde 25 artırıyor." (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler