Serdar Aziz: "Caner'le göz göze geldik..."

11.10.2015 - 01:28 | Son Güncellenme: 11.10.2015 - 01:28

2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Türkiye'nin deplasmanda Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği maçtan sonra konuşan Serdar Aziz, penaltı pozisyonunu anlattı.

Uluslararası düzeydeki bu maçları oynamanın zor olduğunu belirten Serdar Aziz, "Stresli maçlar oynuyoruz. Son dakikaya getiren de biziz, mutluluğu yaşayacak olan da biziz. Zor günler geçiriyoruz ülke olarak. Ülkemizi az da olsa mutlu ettiğimizi düşünüyorum. İyi mücadele ettik. İnşallah play-off'a kalacağız. Taraftarımızın desteği ile Konya'da İzlanda maçını da kazanacağız "dedi. 

Türkiye adına maçın en önemli pozisyonu olan penaltıyı da anlatan Serdar, "Caner'le göz göze geldik, topu bana attı, bana müdahale oldu rakip tarafından, penaltı verdi hakem de. Penaltı kilidin açılmasına etken oldu. 1-0'dan sonra daha rahat pozisyonlar bulduk. Kendimi arka tarafta unutturmaya çalıştım, Caner de iyi kesiyor böyle topları, önce bir pozisyonda daha yapmıştık bunu, ilkinde kafayla indirdim ama içeride kimse yoktu, ikincisinde penaltı oldu" şeklinde konuştu.

Milli takımın grupta yakaladığı avantaj ile ilgilide konuşan Serdar Aziz, "Zor dönemden geçiyoruz, Hollanda maçı, Letonya maçı. Stresli maçlar oynadık. Fatih Hoca motive etmede usta bir isim, motive olmaya da gerek yok zaten uluslararası arenada. Bunu da takım arkadaşlarımızla başardık. İzlanda maçında Konya'da müthiş bir atmosfer olacak. Daha önce Bizi çok iyi desteklemişlerdi. İnşallah aynı desteği alıp Fransa'ya gideceğiz Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler