Serdar Aziz Fenerbahçe'de! Anlaşma...

05.01.2019 - 22:59 | Son Güncellenme: 05.01.2019 - 22:59

Serdar Aziz Fenerbahçe'de! Anlaşma...

Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor.

 

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Serdar Aziz'in yeni adresi Fenerbahçe olacak.

 

A Spor'un haberine göre, Serdar Aziz ile Fenerbahçe anlaşma sağladı. 28 yaşındaki oyuncuyla 4,5 yıllık sözleşme imzalanacak. Ancak sarı-lacivertli takımın bonservis bedeli ödemek istemediği belirtildi.

Tolgay transferinde sona gelindi

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı ve kamp kadrosuna almadığı Tolgay Arslan konusunda flaş gelişme yaşandı.

 

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Tolgay Arslan'ın transferinde sona yaklaştı.

AJANSSPOR

Transferde engel ne?

Galatasaray ve Beşiktaş tarafından kadro dışı kalan iki isim de tekrar kendini ispat etmek istiyor. Bu nedenle birçok teklif içinde en sıcak baktıkları kulübün Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

Serdar ve Tolgay’ın transferindeki en büyük engel ise kulüplerin hâlâ anlaşamaması. Bu durumun özellikle Tolgay için geçerli olduğu bildirildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında bonservis konusunda fark bulunsa da görüşmeler devam ediyor. Sarı-lacivertliler 1 milyon euro bonservis ve bir oyuncu önerirken, siyah-beyazlılar 5 milyon talep ediyor.

Serdar Aziz içinse durum biraz farklı. Galatasaray’dan 1.5 milyon euroluk alacağı bulunan tecrübeli stoper, sarı-lacivertli takıma gelmek için bu parayı bırakmaya razı. (Milliyet)

Semih Özsoy'dan açıklama!

TRT Spor'un haberine göre, Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, "Sadık, önceliğim Fenerbahçe dedi ve transferi bizi mutlu etti. Tolgay ve Serdar Aziz de Fenerbaçe'ye gelmek istiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler