Beşiktaş Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Serdar Aziz'le İlgileniyor

28.12.2021 - 15:01 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 16:17

Fenerbahçeli Serdar Aziz hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli stoperle ilgilendiği ile sürüldü.

Beşiktaş Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Serdar Aziz'le İlgileniyor

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin son yılında bulunan 31 yaşındaki savunmacı Serdar Aziz ile ilgilendiği ve sezon sonunda kadrosuna katmak istediği iddiası ortaya atıldı. 

Beşiktaş Serdar Aziz'e göz dikti

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, gelecek sezon yabancı sayısının daha da düşecek olması nedeniyle yerli oyuncu transferine öncelik verecek olan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz'e göz dikti.

Sözleşme yenilemezse sezon sonu serbest kalacak

2018-2019 sezonun devre arasında Fenerbahçe’ye imza atan 31 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalamazsa sezon sonu serbest kalacak. Ancak Serdar’ın sezon sonuna kadar Fenerbahçe dahil hiçbir kulüple görüşme yapmayacağı öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'in gol kralı Fenerbahçe'ye... Teklif yapılacak!
Habere Git

Ligin en kaliteli yerli stoperlerinden biri olan ve yabancı kuralından dolayı birçok kulübün kadrosunda görmek istediği Serdar Aziz için Beşiktaş’ın da ilgisi hala devam ediyor.

Sezon sonu transferin gözdesi olacak

Sezon sonu Beşiktaş dahil olmak üzere boşa çıkacak deneyimli futbolcuya birçok kulüp imza attırmaya çalışacak.

Bu sezon 13 maçta forma giyen Serdar Aziz, sarı-lacivertli formayla toplam 77 maça çıkıp 8 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler