Fenerbahçeli Serdar Aziz'den Galatasaray'a arma göndermesi!

Feride Kara
02.12.2022 - 18:20 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 18:33

Fenerbahçe'nin Milli futbolcusu Serdar Aziz Tivibu Spor'a verdiği röportajda sarı lacivertlilerdeki kariyeri, Jorge Jesus ve eşinin Arsenal'i istemesinden bahsetti

Fenerbahçeli Serdar Aziz'den Galatasaray'a arma göndermesi!

Fenerbahçe'nin Milli stoperi Serdar Aziz Tivibu Spor ekranlarında merak edilenleri cevapladı. 

ilk defa 32 yaşında Jesus ile gördüm

Serdar Aziz söze teknik direktörü Jesus ile başlarken "Jorge Jesus taktik idmanlarında bize defans çizgisini öğretti. Hayatımda ilk defa gördüm. 32 yaşındayım. Böyle bir sistemi, taktiği ilk defa gördüm. Birçok kişinin şaşırdığını tahmin ediyorum. Basit gibi duruyor ama bugüne kadar kimse yaptırmadı.

Gözünden hiçbir şey kaçmıyor

Daha önce Jorge Jesus için "Büyük hoca" diyen Serdar Aziz "Jesus'la geldiğinden bu yana aramız iyi. Agresif bir antrenör. Ben agresif antrenörleri seviyorum. Kim olursa olsun, oyuncu ayırt etmiyor. Kurt bir hoca, bu bizim için önemli. Bizden sürekli atak istiyor. Kariyeri de ortada. Antrenman metotları da belirleyici oluyor. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Arkası dönükken bizi görüyor. Yaptığımız her şeyi analiz ediyor" dedi. 

Hanım Arsenal'i istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde hangi rakip gelsin istersin? sorusuna Serdar Aziz "Hanım Arsenal'i istiyor. Biraz zor olur ama üstesinden geliriz dedim. Arsenal gelsin, güzel olur." diyerek gülümseten bir yanıt verdi. 

Kazanma alışkanlığını yakaladık

Şampiyonluk için Aziz "Sezon başından beri, taraftarımız önce bize aşıladı. Hocamız da zaten şampiyon bir hoca. Onu bize fazlasıyla aşılıyor. Şampiyonluktan başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İyi giden bir süreç, kazanma alışkanlığı da yakaladık. Kaldığımız yerden devam edersek sonuna kadar inanıyoruz."

Bizim hedefimiz rekor değil

103 gol rekoru için Serdar Aziz "Baskı yaratmıyor. Gol atmak önemli ama bizim hedefimiz rekor değil, şampiyon olmak. Forvetlerimiz çok gol atsın, gol kralı olsun. Hepsi en iyilerini hak ediyor. Ama biz şampiyonluğa odaklandık. Maçı kazanmak, daha az gol yemek önemli bizim için." 

Tek öptüğüm arma Fenerbahçe arması

Sadece Fenerbahçe armasını öptüğünü söyleyen Aziz "Zor bir durum tabii ki ezeli rakipten gelmek. Ama taraftar geldiğim ilk gün beni tribünlere çağırdı. Onlar beni bağrına bastı, çok iyi karşıladı. Ben de o gün Fenerbahçe armasını öptüm. Tek öptüğüm arma Fenerbahçe arması. Yanlış anlaşılma olmasın, bunu her yerde yapmayız" dedi.
 
 

Sergio Ramos benzetmeleri

Ünlü İspanyol oyuncu Ramos'a benzetilmesi konusunda ise "Açıkçası benzetiyorum biraz. Adamın inanılmaz bir kariyeri var. Tatilde denk gelmemiz güzel bir tesadüf oldu. Tanıştım, konuştum biraz. Çok sıcak kanlı. Onun bir belgeselini izledim. Çok eğlenceli bir insan. Kariyeri kupalarla dolu. Dünyanın en iyi savunma oyuncusu ödülünü aldı sanırım. Yakından da tanımak güzel oldu. Benzetiyorum kendimi, takip ediyorum"

Senin için hazırladığımız haberler