Serdar Aziz'in menajerinden flaş açıklama: "Karşılıklı anlaşma..."
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Serdar Aziz'in menajerinden flaş açıklama: "Karşılıklı anlaşma..."

Son 5 Haber

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Serdar Aziz'in menajerinden flaş açıklama: "Karşılıklı anlaşma..."
Galatasaray’da Fatih Terim’in kadroda düşünmediğini açıkladığı isimlerin başında gelen milli futbolcu Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, Sözcü’ye özel açıklamalarda bulundu.
Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: "Serdar'ın alacağı olan 1.8 milyon Euro'yu Fenerbahçe karşılamaya hazır. Fenerbahçe FFP kapsamında bonservisle oyuncu alma sorunu yaşıyor. Bunun için Galatasaray'la bizim anlaşmamızı istediler." dedi.
"Serdar'ın alacağı var"
Serdar Aziz'in alacağı olduğunu belirten Haluk Canatar: "Serdar’ın zaten alacağı var. Kontratı devam ediyor ve her geçen gün alacağı artacak. Böyle bir durumda Galatasaray da zarar edecek. Bu yüzden karşılıklı bir anlaşmanın olacağını düşünüyorum." dedi.
Alınan bilgiye göre Serdar Aziz ve Galatasaray'ın arasındaki pürüzün kısa sürede çözülmesi ve milli futbolcunun hafta içi Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor. (Sözcü)