Flaş itiraf: "Fenerbahçe ile..."

22.01.2019 - 17:45 | Son Güncellenme: 24.01.2019 - 11:18

Flaş itiraf: "Fenerbahçe ile..."

ERSUN YANAL'LA BİR GÖRÜŞME OLDU

Galatasaraylı Serdar Aziz'in temsilcisi Haluk Canatar çok önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Cantar, "Bugün Serdar’ın sözleşmesinde kaynaklı bir bonservis durumu var. Önce Galatasaray Kulübü ile ilk önce anlaşmak zorundalar. Ersun Yanal, Milli Takım sürecinde eski hocası. Ama şu anda büyük bir kulübün hocası. Galatasaray Kulübü’nün bilgisi dahilinde çalışmalarımızı yaptık. Fenerbahçe ile görüşmek istediğimizi de söyledik. Fenerbahçe'yle ben görüştüm. Ondan sonra da iki kulübün yöneticileri karşılıklı görüştü. Ersun Yanal ile böyle bir görüşme oldu" dedi.

Galatasaray Kulübü ile herhangi bir görüşmem olmadı...

Serdar için bugün sarı kırmızılı kulüple özel bir görüşme yapmadığını belirten Canatar, "Galatasaray Kulübü ile herhangi bir görüşmem olmadı. Serdar ile ilgili görüşmedik. Görüşme oldu ama Serdar ile ilgili değil. Serdar’ın güncel konuları var. Onun haricinde bir transfer görüşmemiz ve iş diyaloğumuz yok. 

"Serdar takımdan ayrı özel hocasıyla çalışıyor"

Canatar, "Serdar takımdan ayrı özel hocasıyla çalışıyor. Profesyonel hocasıyla da ekstra çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray ile de bonservis konusu devam ediyor. Sözleşmeden doğan yükümlülükler sürüyor" şeklinde konuştu.  

MUSLERA İLE BİRLİKTE TAKIMIN EN ÇOK FORMA GİYEN OYUNCUSU

Haluk Canatar, "Serdar ile ilgili enteresan istatistikler çıkıyor. Galatasaray’da en çok oynayan iki futbolcudan biri Serdar Aziz’dir. Birisi Muslera, diğeri Serdar Aziz. Algı oluşturuyorlar. Oyuncu yıpratılıyor. " dedi.

Canatar, "Sportif ve sosyal yaşantı açısından zeki bir insan, sorumluluklarını bilen biri. Yaşantısına da çok dikkat eden biri. Kulüpten açıklama yok, Serdar konuşamıyor. Ne oluyor; menajer konuşuyor?" dedi. 

ŞOV YAPMADI

Canatar, "Serdar’ın 2 kere burnu kırıldı. Mevki itibarıyla sert pozisyonların olduğu bir yerde oynuyor. Burnu kırıldığında şov da yapmadı. Elmacık kemiği kırılmıştı. Galatasaray’ın sözleşmeli olduğu hastanede, “Bunu hemen operasyona almamız lazım” denildi. Ama Serdar sezon sonuna bıraktı ve sonra yaptırdı" diye konuştu.

SUÇLU ARAMAK YANLIŞ OLUR

Haluk Canatar, "Galatasaray ile Serdar Aziz konusunda bir problem yok. Fatih Hoca ile de ilgili iletişim problemi yok. Terim’e saygı ve sevgi duyuyorum. Bu açıdan yorumlamamız hoş olmaz." şeklinde konuştu.

Canatar, "Onun tasarrufu. Kadro dışı konusu yaşandı. Serdar’ın hayatı için çok çok önemli bir konu. Suçlu arayıp camia ve hoca üzerinden yorum yapma şansımız yok. Serdar da yapmıyor" dedi.

SEZON BAŞINDA RUSLAR ÇOK İSTEDİ

Sezon başında Serdar için resmi tekliflerin geldiğini belirten Canatar, "Sezon başında Serdar Aziz konusunda masaya gelmiş teklifler vardı. Galatasaray, “Şampiyonlar Ligi için de önemli bir oyuncu. Düşünmüyoruz” cevabı verilmedi."dedi.

Canatar, "Bursaspor’dayken de Mancini döneminde Inter’in teklifi olmuştu. Anlaşamamışlardı. İtalya’da yabancı kontenjanı 3 kişi. Serdar ile ilgili yer açılmıyor. İyi kulüplerde böyle bir durum var. Sezon ortasında 5 tane transfer yaparsak, kulübümüzde facia var demektir. Demek ki sezon başında yapılanları doğru yapmadık diyorlar."dedi.

Canatar, "Çalışma mantalitesi böyle. Avrupa’da oynamak için her kulübü kabul etme şansımız yok. Bu nedenle kısıtlı bir süreç geçirdik" ifadelerini kullandı.

BEN TARAFTAR RUHUYLA HAREKET EDEMEM

Haluk Canatar, "Serdar’a Avrupa’dan gelen teklifleri Galatasaray açıklasın. Rusya’dan Moskova’dan teklif vardı. Bu sezon başında yaşanmıştı tabi. Çok iyi bir teknen var. Bu tekneyi Ankara’ya getirdin. Kullanma şansın var mı? Yok. "dedi.

Canatar, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük bir camia. A Milli Takımı’nın stoperi, genç bir oyuncu. Profesyonel bir futbolcu. Taraftar ruhuyla hareket etmiyorum. Türkiye’de elbette görüşmelerim olacaktır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler