Serdar Bozkurt, Iğdır FK'dan neden ayrıldı? Açıkladı!

İsa Kethüda
10.07.2024 - 14:28 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 14:31

Son dakika haberleri. Iğdır FK ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran teknik direktör Serdar Bozkurt, ayrılık süreci hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Serdar Bozkurt, Iğdır FK'dan neden ayrıldı? Açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Iğdır FK'yı 2. Lig'den 1. Lig'e taşıyan teknik direktör Serdar Bozkurt, kulüple karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 

Serdar Bozkurt ayrılık sürecinden sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'dan Salim Manav'a açıklamalarda bulunan Serdar Bozkurt, "Fenerbahçeli oyuncular Melih Bostan, Ertuğrul Çetin ve Omar Fayed ile ilgili yaptığım açıklamalar kulüp CEO'su Onur Girdap'ın bu oyuncuları aldık kadroya yazabilirsin demesinden kaynaklanıyor. 

"Prensipte anlaştık demem kadar doğal bir şey yoktur"

Kulüp tarafından bana böyle bir bilgi verildiğinde benim de prensipte anlaştık demem kadar doğal bir şey yoktur. Iğdır FK'dan transfer konusunda yaşanan anlaşmazlıktan dolayı ayrıldık. Bir teknik direktörün gelen oyuncudan haberi olmuyorsa, gidecek oyuncuya karar veremiyorsa o kulüpte kalmasının hiçbir anlamı yoktur" dedi ve ekledi:

"Bu iş iyi niyet veya vefa gösterilecek bir iş değildir"

Alagöz'e teşekkür etti ve mesaj gönderdi: Gerçek profesyonellere ihtiyacı var

"Şampiyon olundu diye teknik direktör ile anlaşma zorunluluğunuz yoktur. Bu iş iyi niyet veya vefa gösterilecek bir iş değildir. Teknik adamın, teknik direktörlüğüne inanıyorsanız yola devam edersiniz. Yoksa darılacak, gücenecek bir durum yoktur. Teknik adam da bu karara saygı duymak zorundadır. Keşke şampiyon olduktan sonra anlaşamayıp herkes kendi yoluna baksaydı. 

"Cantürk Alagöz Bey, her oyuncunun ve teknik heyetin çalışması gereken bir başkan"

Sözleşme yapmadan kampa katılmak profesyonellik anlamında doğru olmayabilir ancak Iğdır FK ile böyle ayrılık yaşayacağımız aklımıza gelmezdi çünkü karşılıklı güven sorunumuz hiç olmadı. Cantürk Alagöz Bey, her oyuncunun ve teknik heyetin çalışması gereken bir başkan. Takımının rahat etmesi için her türlü konforu sunuyor ve hiçbir masraftan kaçmıyor. Ancak çevresinde donanımlı ve futbol aklı üst düzey olan, kendisine doğru bilgiler veren gerçek profesyonellere ihtiyacı var."

2 takımdan teklif aldım ancak...

Serdar Bozkurt, Iğdır FK'dan ayrıldıktan sonra 2 takımdan teklif aldığını, ancak teşekkür ettiğini ve bu süreci ailesi ile geçireceğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler