Serdar Dursun ateş etmeye devam ediyor!

21.06.2020 - 18:35 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 18:35

Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, Almanya 2.Ligi'nde başarılı performansına devam ediyor. Golcü oyuncu, Wehen maçını boş geçmedi.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi'nde Darmstadt 98 sahasında Wehen ile karşılaştı. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile transferde adı anılan Serdar Dursun, bu maçta nasıl bir performans sergiledi? Bu sezon kaç gole ulaştı? İşte detaylar...

Serdar Dursun, gollerine devam ediyor

Serdar Dursun, Almanya'da gollerine devam ediyor. Golcü futbolcu, Wehen karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Maçta 90 dakika oynaan Serdar Dursun, 63. dakikada takımına 1-1'lik beraberliği getiren golü attı. Diğer golleri ise Paik Seung-Ho ile Heller kaydetti. Heller'in attığı golde 19 yaşındaki forvet oyuncusu Ensar Arslan asisti yapan oyuncu oldu.

Serdar Dursun bu sezon kaç gol attı?

Türkiye'ye transfer olmaya sıcak baktığı bilinen Serdar Dursun, bu sezon 18 gole ulaştı. Golcü oyuncu, 2 kez de rakip fileleri havalandırmıştı.

Almanya'da Serdar Dursun'u isteyenler var

2. Lig'de başarılı işler yaparak adından söz ettiren Serdar Dursun'a, Bundesliga'dan talipliler olduğu futbolcu tarafından açıklanmıştı. Futbolcu, "Transfer işleriyle menajerim ilgileniyor. Ben şu anda sadece futboluma odaklanmış durumdayım" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler