Serdar Dursun: "Biz 6’da 6 yapmak istiyoruz"

Orhan Gülek
09.06.2022 - 20:53 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 21:01

A Milli Futbol Takımı'nın hücum oyuncularından Serdar Dursun, milli takımda süre bulduğu her anda takıma katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını söyledi.

Serdar Dursun: "Biz 6’da 6 yapmak istiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1’inci Grup 3’üncü maçında cumartesi günü deplasmanda Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek.

Hazırlıklarını sürdüren milli takımda Serdar Dursun ve Kaan Ayhan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kampın gayet iyi gittiğini belirten Dursun, "14’üncü günümüz. 2’de 2 yaptık ve 2 maçımız kaldı. İnşallah bu 2 maçı da kazanıp, kampı güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

"Burada ego durumu söz konusu olmaz"

Milli takımın forvet bölgesindeki forma rekabetiyle ilgili olarak ise Serdar Dursun şunları söyledi:

"Burak Yılmaz, milli takıma çok büyük hizmetler verdi. Kalan oyuncularla devam ediyoruz. Enes gayet kaliteli, İspanya’da çok güzel işler yapıyor. Birkaç arkadaşımız daha var. Bazen tek forvet, bazen çift forvet oynuyoruz. Hocamız kime şans verirse elinden geleni yapmak istiyor. Burada ego durumu söz konusu olmaz. Herkes, takım arkadaşının katkı sağlamasını ister."

"Biz 6’da 6 yapmak istiyoruz"

Her maçta elinden geleni yapmak için çaba sarf ettiğini aktaran Dursun, "Bazen ilk 11 başlarsın, bazen ise yedekten girersin. Milli takımda her dakikanın kıymetini bilmek gerekiyor. Ben de ilk 5 maç sonradan oyuna girdim, son maçta da ilk 11’de sahaya çıktım. Daha çok süre alırsan daha iyi oluyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İster ilk 11 ister yedek olsun, ben her durumda milli takım için varım" şeklinde konuştu.

 

Tecrübeli futbolcu, Lüksemburg maçıyla ilgili olarak ise "Kağıt üzerinde bakarsak iki takım da 2’de 2 yaptı. Şu an bakarsak iki takım da liderlik savaşı veriyor. Biz 6’da 6 yapmak, mümkünse gol yemeden bu ligi tamamlayıp B Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Kolay gibi gözüken bir rakip ama maçlar sahada kazanılıyor" açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Kuntz: "Türk Milli Takımı 3 yeni oyuncu kazanmış oldu"
Habere Git

Kaan Ayhan: "Gruptan çıkmak istiyoruz"

Litvanya maçında A Milli Takım'da kaptanlık bandını ikinci yarıda takan Kaan Ayhan ise gruptan 6 maçta 6 galibiyet ile devam etmek istediklerini ifade etti. Ayhan "Oynayacağımız 6 maçta 6 galibiyet ile, gol yemeden gruptan çıkmak istiyoruz. Bol gol atarak inşallah bu yoldan devam ederiz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler