Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Zajc ve Rossi Açıklama Yaptı

Akın Ungan
29.04.2022 - 22:53 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 23:51

Süper Lig'de Gaziantep FK karşısında kazanarak galibiyet serisini devam ettiren Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Miha Zajc ve Diego Rossi açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Zajc ve Rossi Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler maçı 3-2 kazanarak, galibiyet serisine devam etti. Mücadelenin ardından Serdar Dursun, Miha Zajc ve Diego Rossi açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursun: "Yeri kazdılar"

Karşılaşmanın ardından kameralar karşısına geçen Serdar Dursun şunları söyledi: "Çok zor maç olacağını biliyorduk.  ilk 15-20 dakika iyi pres yaptık ve oyuna iyi başladık. İkinci yarı fena başlamadık. Penaltıyı kaçırdık orada bir olay oldu yeri kazdılar. Bende yukarı gidince şaşırdım iyi ki kaçtı diyelim ondan sonra golü bulduk."

"Serimize devam ettiğimiz için çok mutluyum. Rakip takım %100 emindi penaltı yok diye. 4-5 dakika olay oldu. Böyle hareketlere gerek yok. Sonuçta böyle de yenildiler. Yeri kazdılar ve belki  kaçırmam için etken oldu.  Kaçan penaltıyı telafi etmeyi başardım."

Zajc: "En iyi yılımı geçiriyorum"

Miha Zajc ise şu şekilde konuştu: "Bizler açısından müthiş maçtı. Maça iyi başladık ve ilk yarıda attığımız gol dışında goller bulabilirdik. İyi savaştık ve harika bir galibiyet elde ettik. En iyi yılımı geçiriyorum ve keyif alıyorum. Takım olarak ve bireysel olarak oynadığım oyundan keyif alıyorum."

"Çok sıkı çalışıyorum, bütün yıl boyunca çalışmalarımdan sonucunu aldığım için mutluyum. Bugün önemli olan ise galip gelmekti.  Bizler iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Bu takımda herkes oynadığı zaman en iyisini ortaya koyuyor. Crespo için üzgünüm. Bugün Gustavo oynadı. Harika performans sergiledi ve takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi."

Rossi: "Nazım bana pas attı ve golü bulduk"

Diego Rossi ise "Rakibimizin defans arkasında boşluklar bıraktığını biliyorduk ve Nazım'da bana pas attı ve golü bulduk. Analizlerde gördük, bize gösterildi ve defans arkasından golü bulduk." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler