Fenerbahçe'de Serdar Dursun krizi yaşanıyor! Takımdan ayrılacak mı?

Ali Bozkurt
31.10.2022 - 09:45 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 09:54

Süper Lig ekibi Feenrbahçe forması giyen Serdar Dursun, bu sezon Jorge Jesus tarafından kadroda düşünülmediği için yollar ayrılmak isteniliyor. Detaylar...

Fenerbahçe'de Serdar Dursun krizi yaşanıyor! Takımdan ayrılacak mı?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de sezon başında kadroda düşünülmeyen ve yolları ayırmak istediği Serdar Dursun, bir kulüp bulamadığı için takımda kalmayı tercih etti. Jorge Jesus'un şans verdiği Dursun, verilen şansı iyi değerlendirmediği için formaya hasret kaldı. Sarı-Lacivertliler, takımda düşünülmeyen golcü oyuncuyla devre arasında yollarını ayıracak. Detaylar...

Bileti kesildi

A Spor'da yer alan habere göre,  Portekizli teknik adam, takımdaki herkese forma şansı verdi. Ancak kendisine verilen fırsatları iyi değerlendiremeyen oyunculardan birisi olan Serdar Dursun'un ise bileti kesildi. Dursun, sezon başında takımda kalmak istemiş ve bir kulüple anlaşma sağlamamıştı. Fenerbahçe ise 1.5 yıllık sözleşmesi kalan oyuncuyla devre arasında yollarını ayırmak istiyor.

Almanya'ya gitmek istedi

Fenerbahçe'de özellikle son haftalarda iyice süre alamamaya başlayan Serdar Dursun'un söz konusu senaryoda takımdan ayrılmak istediği biliniyor. Süper Lig'den birçok teklif alan tecrübeli forvetin rotasını Almanya'ya kırdığı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Jesus'un Fenerbahçe'si 111'e koşuyor!
Habere Git

Geçen sezon gol yükünü çekti

Geçtiğimiz sezon özellikle İsmail Kartal'ın gelişiyle birlikte formunu yükselten Serdar Dursun, çıktığı 33 lig maçında 15 gol, 4 asistlik katkı vermişti.

Bu sezon Süper Lig'de golü yok

Süper Lig'de bu sezon 5 karşılaşmada görev alan Serdar Dursun, 2 asist katkısı sağladı ve gol sevinci yaşayamadı. Avrupa Kupasında ise 4 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol atma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler