Serdar Dursun'dan maç sonu iddialı sözler: "Artık hazırım"

Orhan Gülek
05.12.2021 - 21:23 | Son Güncellenme: 05.12.2021 - 21:59

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında evinde Rizespor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de hat- trick yapan Serdar Dursun, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursun'dan maç sonu iddialı sözler: "Artık hazırım"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de çıkış arayan Fenerbahçe, taraftarı önünde Çaykur Rizespor'u 4 golle geçti. Milli yıldız Serdar Dursun'un hat-trick yaparak damga vurduğu karşılaşmanın sonunda sarı-lacivertliler, maç fazlasıyla lider Trabzonspor'un ardından 2. sıraya yerleşti.

Karşılaşma sonrası milli futbolcumuz Serdar Dursun, açıklamalarda bulundu

Almanya'da yetişmiş millî futbolcu Dursun, elde edilen galibiyet ve performansıyla ilgili olara şı ifadeleri kullandı:

 

"Ofansif olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum"

 

"Çok önemli maçtı bizim için. Bir seri yakalamamız gerekiyordu artık. İyi pozisyonlara girdik. Takım olarak beraber hücum ve defans yaptık. İlk yarıyı 3-0 bitirebilirdik. Ben de ilk 11 oynamayı bekliyordum. Oyuna girdim ve katkı sağladım, çok mutluyum. Benim için önemliydi, çünkü Türkiye’y geldim, sakatlandım ve az oynadım. Artık hazırım, inşallah bundan sonra oynarım ve Fenerbahçe’ye daha çok katkı sağlarım. Gol atmak her zaman önemlidir. Ofansif olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu galibiyeti Osman Arpacıoğlu’na armapan ediyoruz. Hat-trick yaptığım için topu aldım ve elimde tutacağıma karnıma koydum. Bir hamilelik durumu yok"

4 yıl sonra ilk hat trick

Serdar Dursun ayrıca 2017'den bu yana Fenerbahçe'de hat-trick yapan ilk golcü oldu. Sarı-lacivertli formayla bir maçta üç gol atan son isim Sivasspor ağlarını 3 kez sarsan Roberto Soldado olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler