Serdar Dursun'un Arda Güler dileği

Feride Kara
04.05.2022 - 17:53 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 18:05

Fenerbahçe'nin bu sezon 14 golle en golcü futbolcusu olan milli oyuncu Serdar Dursun kariyeri, Arda Güler ve geçirdiği sezon hakkında açıklamalarda bulundu

Serdar Dursun'un Arda Güler dileği

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Serdar Dursun antreman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hocama teşekkürler bana güvendiği için

Haftasonu oynayacakları Beşiktaş maçı için Serdar Dursun "Özel bir maç derbi. Kazanmak için gideceğiz. Üç maçımız kaldı. Üçte üç yapıp sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Takım olarak iyi bir performans gösteriyoruz İsmail hocayla. Bana katkı sağladı. 4-3-3 sistemine döndük. Dörtlüde daha çok topla oynamam müsade ediyor. Benim için en önemli şey ilk 11 oynarsam daha iyi. Hocaya da çok teşekkür ediyorum bana güvendiği için" 

Arda Güler inşallah Avrupa'ya gider

Takımın genç oyuncu Arda Güler için konuşan Serdar "Arda'yı yazdan beri tanıyorum. İlk haftalarda yoktu. Sonrasında ilk idmanlarda kendini belli etmeye başladı. Çok değişik bir yeteneği var. Oynadığı süreye göre harika bir iş yapıyor. Genç oyuncular için baskılarla oynamak çok zordur. Sakatlık olmadan kendini geliştirir. Fenerbahçe zordur. İnşallah Avrupa'ya en kısa zamanda gider." dedi.

 20-22 gol atabilirdim

Serdar Dursun kendi performansı hakkında ise "3 maç kaldı, 14 gol attım. Ben her maça gol atmak için çıkarım. Biraz daha fazla oynasaydım, 20-22 gol olabilirdi. Fenerbahçe'ye her zaman iyi forvetler gelir, starlar gelir. Üstüne koymak ve bu seneyi en iyi şekilde bitmek istiyorum. Kim gelirse gelsin, ben performansımı göstermek ve birinci forvet olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler