Serdar Gürler'den Başakşehir'e gözdağı: Çekinmiyoruz!

23.04.2018 - 10:59 | Son Güncellenme: 23.04.2018 - 10:59

Serdar Gürler'den Başakşehir'e gözdağı: Çekinmiyoruz!

Osmanlıspor'un yıldız futbolcusu Serdar Gürler, Medipol Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Serdar Gürler, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'ya konuştu.

'Önemli bir 3 puan kazandık'

Sözlerine Gençlerbirliği maçını değerlendirerek başlayan Serdar, "Trabzonspor maçının ilk 20 dakikasında sahada yoktuk. Sonrasında maça adapte olduk. Musa Çağıran'da o gün çok iyidi, onun da etkisiyle maçı çevirdik. Gençlerbirliği maçında ise Trabzonspor maçındaki son 70 dakikalık oyunumuzu 90 dakika sergiledik. Çok güzel bir galibiyet aldık. Önemli bir üç puandı" dedi. 

İrfan Buz sözleri

Hocası İrfan Buz'dan övgü dolu sözlerle bahseden 26 yaşındaki oyuncu, "İrfan Buz, çok deneyimli bir hoca. Bursaspor, Gençlerbirliği ve Malatyaspor'da kolay işler yapmadı. Takımımıza gelişiyle birlikte bizlere öz güven verdi. Bize güveniyor, biz de onu mutlu etmeye çalışıyoruz. 4 maçımız var. 2 galibiyetin bizi ligde tutacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Başakşehir'e gözdağı: Çekinmiyoruz!

Başakşehir karşılaşmasına da ayrı bir parantez açan Serdar Gürler, kişisel hedeflerini de anlattı:

"Başakşehir şampiyonluğa oynayan bir takım mutlaka kazanmak isteyecektir. Bizim de ligde kalmak adına acil puanlara ihtiyacımız var. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimizden çekinmiyoruz. Bizim takımımızda da etkili futbolcular var. Kişisel hedefim her zaman A Milli Takım.  Zaman zaman şans buluyorum. İnşallah Milli takımda kalıcı olurum"

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler