Beşiktaşlı Serdar Saatçı, özür diledi

20.07.2022 - 01:01 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 01:07

Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı Viktoria Plzen maçı sonrası kadro dışı kalan genç oyuncu Serdar Saatçı sosyal medya hesabından özür paylaşımı yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaşlı Serdar Saatçı, özür diledi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Avusturya kampında kadro dışı kaldığı açıklanan genç oyuncu Serdar Saatçı, olaydan sonra sosyal medya hesabından özür metni yayınlandı. İşte detaylar...

BÜYÜK BEŞİKTAŞ CAMİASINA ÖZÜRÜMDÜR 

Genç oyuncu Serdar Saatçı, ''On yaşımda özkaynak düzeninden başlayarak bugüne kadar tüm yaş kategorilerinde Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duydum. Milli takımlara kadar yükselmeme vesile olan, şampiyonlar ligi sahnesinde kendimi gösterme fırsatı veren şanlı Beşiktaş formasını temsil ederken hiçbir zaman ŞEREFİNLE oyna HAKKINLA kazan ilkesinden de ödün vermedim. Siyah beyaz formanın ağırlığını her zaman üstümde taşıdım. Son günlerde üzerimde oluşan yanlış algıdan dolayı bu açıklamayı yapmak istedim. Başta büyük Beşiktaş taraftarı olmak üzere başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'den yönetim kurulumuzdan hocamız ve teknik ekibimizden tüm takım arkadaşlarımdan Beşiktaş'ta çalışan ve Beşiktaş'la yaşayan herkesten özür dilerim.'' ifadelerini paylaştı.

Neden kadro dışı kaldı?

Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı Viktoria Plzen maçında 12 dakikada dışarı alınmasının üzüntüsüyle, disiplin dışı hareketler uygulayan Serdar Saatçı'nın günleri artık sayılı.

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında 72. dakikada oyuna giren Serdar, 83'te oyundan alınmış, kenara gelirken hocasına tavır yapıp doğrudan soyunma odasına gitmişti.

Senin için hazırladığımız haberler