Trabzonspor transferde Braga'da forma giyen Serdar Saatçı'nın peşinde

27.08.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 13:28

Rayyan Baniya'yı satın alma opsiyonuyla İtalyan ekibi Palenmo'ya kiralayan Trabzonspor'un Braga'da forma giyen Serdar Saatçı ile ilgilendiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Trabzonspor transferde Braga'da forma giyen Serdar Saatçı'nın peşinde

AJANSSPOR - HABER

Kadrosunu 8 takviye güçlendiren, Muhammed Cham ile de anlaşmaya sağlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Baniya gitti, yeni transfer gelebilir

Savunma oyuncusu Rayyan Baniya'yı İtalya Serie B takımlarından Palermo'ya kiralayan Trabzonspor'da Surinamlı stoper Stefano Denswil'in de takımdan ayrılması söz konusu. Stoper bölgesinde yaşanan ve yaşanması muhtemel ayrılıklar nedeniyle bordo mavililer bu bölgeye takviye yapmayı planlıyor.

Serdar Saatçi iddiası

Takvim'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Portekiz ekibi Braga'da forma giyen 21 yaşındaki Serdar Saatçı'yı gündemine aldı.

Kiralama teklifi

Portekiz ekibinin geniş oyuncu havuzunda çok fazla süre alması beklenmeyen oyuncu için bir kiralama teklifinin gündemde olduğu öğrenildi.

15 resmi maçta bir kez oynadı

Braga ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Serdar Saatçı, bu sezon takımın oynadığı 15 resmi bir kez forma şansı bulabildi. 1.90 boyundaki stoper geçtiğimiz sezon ise 27 maçta görev alıp 2 asistlik katkı yapmıştı.

1,5 milyon euroya transfer edildi

Beşiktaş altyapısından şetişen genç savunmacı 2022'de 1,5 milyon euro karşılığında Braga'ya transfer olmuştu. Serdar Saatçı'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler