Serdar Tatlı'nın istifasının perde arkası! Fırat Aydınus sürprizi

21.10.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 21.10.2021 - 16:55

MHK Başkanı Serdar Tatlı neden istifa etti? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu süreçteki rolü ne? Yeni MHK Başkanı kim olacak? Detaylar haberimizde...

Serdar Tatlı'nın istifasının perde arkası! Fırat Aydınus sürprizi

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR ÖZEL 

Kulüplerin bombardımanı altındaki MHK’de sonunda beklenen oldu ve Serdar Tatlı istifa etti. Bugün başkanlık görevini bıraktığını açıklayan Tatlı'nın istifası dün yapılan Kulüpler Birliği toplantısında istendi. 

Kulüpler bastırdı, Serdar Tatlı bıraktı

Kulüpler her ne kadar toplantının ardından "Bizim sorunumuz kişilerle değil sistemle” deseler de Tatlı’nın istifası talebinin TFF Başkanı Nihat Özdemir' e iletildiği ve MHK Başkanı’nın da bu nedenle gereğini yapmak zorunda kaldığı belirtildi. 

Fenerbahçe ile Beşiktaş istifada diretti

Süper Lig kulüpleri arasında özellikle Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin Serdar Tatlı’nın istifasında direttiği öğrenilirken, federasyon da büyüklerin baskısına daha fazla dayanamadı.

 

Fırat Aydınus hakemlikten başkanlığa geçebilir

Serdar Tatlı' nın görevi bırakmasının ardından gözler yeni MHK Başkanı’nın kim olacağına çevrildi. Adaylar arasında liste başı ismin Fırat Aydınus olduğu, başarılı hakemin de bu görevi çok istediği öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Aydınus geçen sezonun sonunda hakemlikten emekli olacakken görev süresi TFF tarafından uzatılmıştı. Fırat Aydınus, Süper Lig'de bu hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini de yönetecek.

Mustafa Çulcu ve Bünyamin Gezer de aday

MHK’de Serdar Tatlı’dan boşalan koltuk için Aydınus’un yanı sıra Mustafa Çulcu ve Bünyamin Gezer'in de isimleri geçiyor. Yeni başkanın kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler